Defender 110 İçin Koltuk Seçimi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adrenalim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,398

adrenalim

Zirve
nasıl koltuk olmalı? daha önce defender toplayan arkadaşlar hangi koltuğu koymuşlar?memnun kalmışlar mı?tavsiyeleri nelerdirr?
bu konuda yardım bekliyorum
saygılar.....

Etiketler
Ynt: Defender 110 İçin Koltuk Seçimi ?..

daha önce benzer bir başlık açılmıştı

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33407.0

o başlık amacına ulaşmamışş tazelemiş olduk konuyuu
bu konuyu sonuçlandırmış oluruzz
dico koltuğu tabıkı ıyı olurr hem de çok iyi olur fakat nereden bulacağızz meselee ordaa

aslında hurdacılara bakıp hem ekonomik hemde kullanışlı olanı tercih etmek lazım

siz akünün yerini değiştirip alçaltmayı düşünüyor musun ona göre tercih yapmak daha doğru olur

yok düşünmuyorum ona göre bir koltuk almayı düşünuyorum yada koltuğu ona uydurmayı iki seçenek varr

başka bir forum da otokarın komutan koltuğu diye bir modelinden bahsedilliyodu

elbet kullananlar daha detaylı bilgi vericeklerdir.

ben onu hiç duymadımm ama olabılırr araştırmak lazım

Ön koltuk için Disco koltuğu en uygun ve rahat aynı zamanda da konforlu olanı. Bulmak zor olmasa gerek.
Arka koltuklar için Bearmach kataloğunda ExmoorTrim'im bağımsız 3 koltuğu çok yakışıyor. Tabii bunlar biraz pahalı çözümler.
İyi bir döşemeciye aynı koltuklar daha ekonomik olarak yaptırılabilir.

ExmoorTrim.jpg

exmoor trim koltuklar gerçekten de şık duruyorr..
ben ön tarafaa geçen gün hurdacıda bmv koltuğu buldum spor koltuklarr çok da iyi durumda fakat araç kabinine yüksek gelir endişesi ile alıcı gözüyle bakmadım ustamla gidip bakacağızz eğer uyarlarsa alacağım koltukları

Sen kafanı yorma Murselin benim connect in arka koltukları tam sana göre uygun fiyatta bulabiliyorsan hiç kaçırma

hani dıyordum yaa biyer var dıyee oraya gıttım adam buluruz istedıgın koltuğu dedı fakat zaman alır dedii
haftaya sakaryaya gideceğim araştırmak içinn bakalım artık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri