Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nasıl koltuk olmalı? daha önce defender toplayan arkadaşlar hangi koltuğu koymuşlar?memnun kalmışlar mı?tavsiyeleri nelerdirr?
bu konuda yardım bekliyorum
saygılar.....
o başlık amacına ulaşmamışş tazelemiş olduk konuyuu
bu konuyu sonuçlandırmış oluruzz
dico koltuğu tabıkı ıyı olurr hem de çok iyi olur fakat nereden bulacağızz meselee ordaa
Ön koltuk için Disco koltuğu en uygun ve rahat aynı zamanda da konforlu olanı. Bulmak zor olmasa gerek.
Arka koltuklar için Bearmach kataloğunda ExmoorTrim'im bağımsız 3 koltuğu çok yakışıyor. Tabii bunlar biraz pahalı çözümler.
İyi bir döşemeciye aynı koltuklar daha ekonomik olarak yaptırılabilir.
exmoor trim koltuklar gerçekten de şık duruyorr..
ben ön tarafaa geçen gün hurdacıda bmv koltuğu buldum spor koltuklarr çok da iyi durumda fakat araç kabinine yüksek gelir endişesi ile alıcı gözüyle bakmadım ustamla gidip bakacağızz eğer uyarlarsa alacağım koltukları
hani dıyordum yaa biyer var dıyee oraya gıttım adam buluruz istedıgın koltuğu dedı fakat zaman alır dedii
haftaya sakaryaya gideceğim araştırmak içinn bakalım artık