Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı
selamlar reha bey
21mm çaplı 1.5 mm et kılınlığındaki borunun ağırlığı 0.721 kg/m. bu değerden yola çıkarak merdiven dahil 34.6 kg demir kullanılması düşünülüyor. kaynak ve boya ağırlığıda dikkate alınırsa yaklaşık 35 kg olarak hesapladım. yüksekliğe gelince benim dormobil 109 da ek tavan olduğu için (yaklaşık 3 cm ek yükseklik demektir.) bunu dikkate alarak, port bagajın yağmur oluğuna oturduğu en alt ayak noktasından en üst noktasına olan mesafe 38 cm olarak planladım. başka bir ifade ile, aracın en üst noktasından yukarı düşünürsek, 13 cm ek yükselti oluşmuş oluyor. çift tavan olmayan defender larda bu 3 cm lik ek mesafeyi hesaba katmadan yapılacağına göre, 10 cm araç yüksekliği artmış olacak. tabi bu model ve tasarım için. daha yüksek farklı bir tasarımda düşünülebilir. 2 sıra yerine üç sıra ızgarada konabilir. ozaman yükskelik dahada artacaktır. ama benim kanaatim bu yüksekliğin her tür yükü bağlamaya yeterli bir yükseklik olduğu şeklinde. ayrıca yüksekliğin artması ile araca binecek ek rüzgar cephe direnci artırılmış olacak. dolayısı ile yakıt ve ses artmış olacak. bu konuda her türlü yardıma açığım. iyi çalışmalar. sağlıcakla kalınız. MENDERES