Defender 110 karoser arıyorum. (ambulans=110 donuşturme)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hkures Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,812

hkures

Zaman En büyük yargıç ve çözümdür..
Yer
of
Merhaba

beyaz defender karoseri aramaktayım

resimleri

hkures@gezenbilir.net

özelden fiyat bilgileri ile paylaşmanızı beklemekteyim. ambulans aracımı 110 dönüştürmek istemekteyim.

Etiketler
Ynt: Defender 110 karoser arıyorum. (ambulans=110 donuşturme)

Benim tavsiyem, ambulans kasayı satıp 5K SW almanız. Kupa değiştirmek ve kasayı iptal edip 5K yapmak mümkün, her ikisinin de uygulanmış halleri var. İki yöntem de eldekini satıp, istenen modeli almaktan daha avantajlı olmuyor.

Toplamak için 3 tane 110 arıyordunuz, o proje iptal mi oldu? Ambulans kasayı da karavan olarak dizayn etme projeniz vardı sonra satışa çıkardınız ve takas ettiğinizi yamıştınız, olmadı mı? Ben sizin projeleri ve hızınızı takip edemedim.

min 3 adet Defender arayışımız devam ediyor

ancak şunu atlamışız defenderdan anlamayana araç yok 3 takas teklifi geldi biri cery kimo diğeri pegeot 307 son olarakda fiat florino ancak 3 ündende netice alamadık.

araç hala satılık ancak boş durmaktan iyidir. düşüncesindeyim. kupa arayışı bu sebepledir.

desteğiniz olursa müteşekkir olurum.

hkures' Alıntı:
min 3 adet Defender arayışımız devam ediyor

ancak şunu atlamışız defenderdan anlamayana araç yok 3 takas teklifi geldi biri cery kimo diğeri pegeot 307 son olarakda fiat florino ancak 3 ündende netice alamadık.

araç hala satılık ancak boş durmaktan iyidir. düşüncesindeyim. kupa arayışı bu sebepledir.

desteğiniz olursa müteşekkir olurum.
merhabalar kupa için belirlediğiniz bir fiyat varmı ?

Fiyat aralığı belirlemedik.

Tekliflere açığız

Dilerseniz özelden paylaşın resimlerde varsa elinizde hkures@gezenbilir.net bildirirseniz sevinirim.

güncel

GÜNCEL

güncel

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR