Defender 110 Motor+şanzıman Lazım, Yardamcı Olursanız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Eziz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,085
Ynt: Defender 110 Motor+şanzıman Lazım, Yardamcı Olursanız

suleymanm3' Alıntı:
takip listemin arasına sıkıştıriyim motor banada lazım olacak maddiyat olunca hatta 200 tdi çok işime yarar uygun fiyatlı varsa :smiley:
bd30 nissan motorunu kullanmanizi oneririm.performans ve uyumu daha iyi bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
defender

oguzhan3434' Alıntı:
bd30 nissan motorunu kullanmanizi oneririm.performans ve uyumu daha iyi bence

teşekkür ederim ama 200 tdi dan yana gönlüm işletebilirsem 2.9diye tabir ettiğimiz transit motorları veya puma

araciniz dizel ise sadece dizel motoru isletebilirsiniz.

oguzhan3434' Alıntı:
araciniz dizel ise sadece dizel motoru isletebilirsiniz.

aracım düz dizel o konu tam bir muamma kimi işletilebilir diyor kimisi hayır efendim kanunlar değişti artık sadece araçların kendi fabrikasyon motorlarını işletebilirsiniz diyor düz dizel land a 300 tdi gibi kimisi bir ay önce ben 2.9 diye tabir ettiğimiz ford motoru işlettim diyor sürekli forumda takip halindeyim hala kesin bir sonuç yok 2.9 ford motoru alacaktım kimi sakın bulaşma kimi işletebilirsin dedi adamla bugün parayı konuştum anlaştım yarın motoru alacaz adam haber yolladı daha yüksek bir rakam bende kızdım almadım birazda şansımmı yağver gitmedi desek ama işletebilirsem 2.9 ford yada puma alırdım açıkcası kimsenin kesin birşey söylediği yok maalesef

ben kesin olani soyliyim aracinizin modelini bilmiyorum ama soyle bi durum var birsuru 70-80 model arac var bunlar nerden bulucak orjinal motoru ? tanidigim bi kac trafik amiri var gorusuyorum zaman zaman tek sikinti dizel se dizel benzinli ise benzinli olmasi.onun haricinde bi sikinti yok istanbulda iseniz bu konuda yardimci olabilicek muammeleciler taniyorum hem kisa zamanda ruhsati alirsiniz motoruda isletirsiniz.o asamaya geldiginiz de haber verin yeter

oguzhan3434' Alıntı:
ben kesin olani soyliyim aracinizin modelini bilmiyorum ama soyle bi durum var birsuru 70-80 model arac var bunlar nerden bulucak orjinal motoru ? tanidigim bi kac trafik amiri var gorusuyorum zaman zaman tek sikinti dizel se dizel benzinli ise benzinli olmasi.onun haricinde bi sikinti yok istanbulda iseniz bu konuda yardimci olabilicek muammeleciler taniyorum hem kisa zamanda ruhsati alirsiniz motoruda isletirsiniz.o asamaya geldiginiz de haber verin yeter

aracım 1987 model düz dizel peki motoru burda Trabzonda attırsak faturası olsa istanbulda işletebilirmiyiz sadece ruhsatı yollasak öyle bir imkan varmı yardımcı olabilirmisiniz ?

araci gormek isteyebilir muayne istasyonu.yaptiginiz is illegal bir is degil.buraya gelirseniz yardimci olurum.trabzonda da kendin yapabilirsin islemleri sikinti olmaz eminim

Ben önceki aracıma bd30 işlettim işlemlerin bağlı olduğu emniyette yapılma şartı var diye hatırlıyorum muayene ve projenin nerde çizildiğinin önemi yok benim işlemleri yapan mühendis bundan sonra farklı motor tiplerine onay verilmeyecek diyordu
ama ruhsatta yazan gücün + - %50 farkı geçmemesi daha önemli diğer taraftanda motor numarasının çokta önemi kalmadı

trabzonda yapılmıyo diye duydum sanırım burdada bir kaç muameleciye sormak lazım nasıl oluyo gidisat nasıl bu işler nasıl halloluyo iyice bir konuşmak lazım ona görede yolla çıkabiliriz

orda yapilmiyo burda yapiliyo diye birsey olurmu sizce ? turkiyenin heryerinde yapabilirsiniz.kaldi ki trabzonda cok guzel araclar yapiliyo offroad uzerine onlarla bi tanisin derim..

oguzhan3434' Alıntı:
orda yapilmiyo burda yapiliyo diye birsey olurmu sizce ? turkiyenin heryerinde yapabilirsiniz.kaldi ki trabzonda cok guzel araclar yapiliyo offroad uzerine onlarla bi tanisin derim..

Allah Allah siz bu kadar emin konuşunca kendim şaşırmaya başladım sanayiye haftada 3 kere uğrarım offroadçılarında bir coğunu tanır herhangi bir konuda yardım almam gerektimi konuşurum sorarım ederim sanayideki land serviside motor atanlarında bir çoğunla konuştum farklı marka ford vb. gibi motor işletmek yok bir çoğu numara çaktırarak hallediyor işini ya burdaki muameleciler işi bilmiyor ama hepsimi bilmiyor yada millet motoru işletiyor ama yalan konuşuyolar ustalar motor attıranlar dahil ama hepsimi yalan konuşuyolar ? ilginç bir durum söz konusu bu forumda bile defalarca farklı marka motor atılamadığına dair konular açıldı. yada iyi tarafından düşünelim çalışan memurlar artık motoru kim işliyorsa kendi inisiyatiflerini kullanıyor veya el altından işliyor olabilirlermi ?

suleymanm3' Alıntı:
Allah Allah siz bu kadar emin konuşunca kendim şaşırmaya başladım sanayiye haftada 3 kere uğrarım offroadçılarında bir coğunu tanır herhangi bir konuda yardım almam gerektimi konuşurum sorarım ederim sanayideki land serviside motor atanlarında bir çoğunla konuştum farklı marka ford vb. gibi motor işletmek yok bir çoğu numara çaktırarak hallediyor işini ya burdaki muameleciler işi bilmiyor ama hepsimi bilmiyor yada millet motoru işletiyor ama yalan konuşuyolar ustalar motor attıranlar dahil ama hepsimi yalan konuşuyolar ? ilginç bir durum söz konusu bu forumda bile defalarca farklı marka motor atılamadığına dair konular açıldı. yada iyi tarafından düşünelim çalışan memurlar artık motoru kim işliyorsa kendi inisiyatiflerini kullanıyor veya el altından işliyor olabilirlermi ?
motor gucunun beygirin yuzde 50sini asmamak lazim denit kanunda onun haricinde bisey yok.dizelse dizel baska motor isletebilirsiniz.bende uzun zamandir camiadayim kendimde 2 motor attim surekli sanayide motor atanlari goruyorum tuv e birlikte gittigim araclarda oldu hic bi sikinti olmadi.yakiti degistirmedikten sonra bi sikinti yok.siz bi dusunun araciniz 87 model eski motoru nerden bulucaksiniz mantiken ?

özgür.yörüker' Alıntı:
Ben önceki aracıma bd30 işlettim işlemlerin bağlı olduğu emniyette yapılma şartı var diye hatırlıyorum muayene ve projenin nerde çizildiğinin önemi yok benim işlemleri yapan mühendis bundan sonra farklı motor tiplerine onay verilmeyecek diyordu
ama ruhsatta yazan gücün + - %50 farkı geçmemesi daha önemli diğer taraftanda motor numarasının çokta önemi kalmadı
peki ne zaman işlettiniz yakın tarihtemi ?

oguzhan3434' Alıntı:
motor gucunun beygirin yuzde 50sini asmamak lazim denit kanunda onun haricinde bisey yok.dizelse dizel baska motor isletebilirsiniz.bende uzun zamandir camiadayim kendimde 2 motor attim surekli sanayide motor atanlari goruyorum tuv e birlikte gittigim araclarda oldu hic bi sikinti olmadi.yakiti degistirmedikten sonra bi sikinti yok.siz bi dusunun araciniz 87 model eski motoru nerden bulucaksiniz mantiken ?

Mantiken sizin dediğinize katılıyorum nerden motor bulacağız ama ne biliyim burdada bir çok insan o iş bitti kalktı diyorlar ve bunu yoldan geçenelerlede konuşup tartışmıyorum bu yola baş koymuş emek vermiş insanlarla konuşuyorum fakat siz hariç bir kişi dedi bana işletilebiliyor oda orduda ben işlettiriyorum dedi 2 hafta önce bi muameleciyle konuştum araştırıp haber edecem size dedi yapılan birşey olsa sizce demezmi olurmu öyle şey attırabilirsin o kanunda nerden çıktı gibilerinden ?

Ufak şehirle İstanbul farklı olabiliyor şöyle. Ufak şehirde memur amirine soruyor bunu ne yapalım amirde şöyle yapın diyor doğru yada yanlış. Sonra benzer işlerde de hep aynı cevap veriliyor. Ama İstanbul da kaç tane trafik şube kaç tane Tüv var.

suleymanm3' Alıntı:
Mantiken sizin dediğinize katılıyorum nerden motor bulacağız ama ne biliyim burdada bir çok insan o iş bitti kalktı diyorlar ve bunu yoldan geçenelerlede konuşup tartışmıyorum bu yola baş koymuş emek vermiş insanlarla konuşuyorum fakat siz hariç bir kişi dedi bana işletilebiliyor oda orduda ben işlettiriyorum dedi 2 hafta önce bi muameleciyle konuştum araştırıp haber edecem size dedi yapılan birşey olsa sizce demezmi olurmu öyle şey attırabilirsin o kanunda nerden çıktı gibilerinden ?
siz deneyin orda sansinizi eger olmazsa gelirsiniz istanbula 1-2 gun gezersiniz bende yardimci olurum.iyi bir muammelecim var benim ne isim olduysa halleti suana kadar.simdide konustum bisey olmaz getirsin yapariz diyo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR