tahaozak' Alıntı:Defender ın arazi performansından çok memnunum. Özellikle dik tırmanışlarda uzunluğunun verdiği avantaj çok büyük. Agırlık merkezi alta çok yakın olduğu için yatay eğimlerdede inanılmaz iyi. Birkaç kere yanlışlıklada olsa bunu gördüm ve hayran kaldım. Gelelim dediğinize kısa araç ,uzun araç , hafif araç, agır araç hepsinin koşullara bağlı avantajları ve dezavantajları var. Düz dizel defender ile yüksek rakımda çekiş prolemi yaşayabilirsiniz ama takviye ile bu sorunu aşarsınız. Araç biraz ağır gider ama hertürlü yola giderDefenderın arazi performansından memnun olmamanız bana göre mümkün değil (arkayada bir kilit atarsanız tadından yenmez). Ben tercihimi defenderdan yana kullandım arasıra niye aldım bunu desemde ben bu araçtan vazgeçemem. Yine alacak olsam defender alırım.
dronder' Alıntı:cherokee ve hafif arazi![]()
![]()
geziye çıkınca bu cümleni hatırlatacağım ;D ;D ;D
dronder' Alıntı:Canım Berk im ilk gezide o yazıyı söktüreceğiz sana![]()
![]()
![]()
hunter06_1' Alıntı:bence zj ile defender kıyas bile edilemez![]()
hunter06_1' Alıntı:bence zj ile defender kıyas bile edilemez![]()
foremost' Alıntı:arkadaşlar ben bir land rover defendere aşık bir insanım berk kardeşim bilir nice parçalrını ingiltereden getirttim defelarca aldığımda bile dipdiri aracımı mükemmel hale getirdim bu arada 2.5 bezin+lgp li araç aracımı o kadar severek güzelleştirdimki ne kadar harcadığımı farkına varamadım bu iyileştirme yerine motoru değiştirip daha büyük benzinli bir motor koymam daha mantikli olurdu heralde ama olmadı ve bu şekilde biniyorum onu karşıdan seyretmek bile bana keyif veriyor bu araca ne yaparsanız yapın yok demiyor her türlü aksesuarı yutuyor ve gösteriyor bülent kardeşimin dediği gibi defender almak yürek ister derdi haklıda zj sizin rüyalarınızı süsleyen bir güç sunar bakın sadece doğru lastik seçimi ile neler yapabileceğine şahit oldum ne td5 ne td300 bunları zj arka cebinde gezdirir güç bakımından bir sonraki aracım kesinlikle bir v8 5.9 olmalı diye düşünüyorum kardeşlerim land rover defender sevgim bambaşka onunla gezerken kendimi özel hissediyorum ancak arazıde size gereken kükremedir GÜÇ'tür
tamam güzel kardeşim defender daha iyi daha erkeksi sen haklısın umarım istediğin defe sahıp olursun saygılarımladeff g4' Alıntı:arazi ole bir alanki bazen guclu olmanız yeterlı olmayabılıor ve aracın kabılıyetı olculerı dengesı yerındeyse herseyın ustesınden gelebılıyorsun.
ben heralde yuzlerce off road vıdeosu ızledım evet zj hem komforlu hem guclu ama sonunda DEFENDER dedım..
çünkü defender tam bir erkek jip kesinlikle genlerinde sadece erkek hormonları olan bir jip çizgisiyle yapısıyla durusuyla..
bu arada yarın kırıkkaleye araclara bakmaya gonderıyorum arkadasımı ınsallah buluruz ıyı duruma kısmetse alıcam...
saygılar...
foremost' Alıntı:tamam güzel kardeşim defender daha iyi daha erkeksi sen haklısın umarım istediğin defe sahıp olursun saygılarımla
hunter06_1' Alıntı:Diğerleri Zeki Müren mi ?![]()