Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deff g4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,343
Ynt: Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

Birde şunu eklemek isterim 15-16 bintl ye temiz bir 5.2 bulmanız zor.

Etiketler

tahaozak' Alıntı:
Defender ın arazi performansından çok memnunum. Özellikle dik tırmanışlarda uzunluğunun verdiği avantaj çok büyük. Agırlık merkezi alta çok yakın olduğu için yatay eğimlerdede inanılmaz iyi. Birkaç kere yanlışlıklada olsa bunu gördüm ve hayran kaldım. Gelelim dediğinize kısa araç ,uzun araç , hafif araç, agır araç hepsinin koşullara bağlı avantajları ve dezavantajları var. Düz dizel defender ile yüksek rakımda çekiş prolemi yaşayabilirsiniz ama takviye ile bu sorunu aşarsınız. Araç biraz ağır gider ama hertürlü yola gider :smiley: Defenderın arazi performansından memnun olmamanız bana göre mümkün değil (arkayada bir kilit atarsanız tadından yenmez). Ben tercihimi defenderdan yana kullandım arasıra niye aldım bunu desemde ben bu araçtan vazgeçemem. Yine alacak olsam defender alırım.

Çok tesekkürler aklımdaki soru işaretlerine ışık yaktınız..umarım en kısa zamanda Defender sahıbı olurum..

dronder' Alıntı:
cherokee ve hafif arazi :D :D

geziye çıkınca bu cümleni hatırlatacağım ;D ;D ;D

:D :D 15 bınlık cerokeyle cıkacak kısıye ne denır önder :smiley: sizin cerokelerı tenzıh edıyorum bu konudan.. izoff dakı uçuk 8-9 cerokenın yanında ( 2 tanesı 0 Rubıcon ) duz dızel dızelın makınesı traş makınesı olarak kalır.. ama defenderın durusu yeter gazıydı sensoruydu vs ugrasırsınız hahaha :smiley:

arkadakı Jeep Recovery Veicle yazısının pesındesınız sızı gıdı cerokecılerrr :smiley:)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

love.jpg

ffrt.jpg

lrf.jpg

dronder' Alıntı:
Canım Berk im ilk gezide o yazıyı söktüreceğiz sana :D :D :D

:D :D korku ve merakla izoffu takıp edıyorum :smiley:)))) 4,7 ler harıka oluyo bu arada arada bır kanıma 4,7 gucu karısıyo ama defender sevgısı cok ayrı be ondercım dunyanın heryerınde canavar gıbı dolasan aracın sahıbı olmak cok ayrı bır hıs yaratıyo ınsanda helekı gunluk kullanıyosan sankı hergun aslanla dolasmak gıbı ata bınmek gıbı bısey işe bıle mutlu gelıyorum defender kullanıyorum dıye :smiley:

sanırım korkumun ecele faydası olmıcak bana puma ve arka kılıt sart :D :D :D

arkadaşlar ben bir land rover defendere aşık bir insanım berk kardeşim bilir nice parçalrını ingiltereden getirttim defelarca aldığımda bile dipdiri aracımı mükemmel hale getirdim bu arada 2.5 bezin+lgp li araç aracımı o kadar severek güzelleştirdimki ne kadar harcadığımı farkına varamadım bu iyileştirme yerine motoru değiştirip daha büyük benzinli bir motor koymam daha mantikli olurdu heralde ama olmadı ve bu şekilde biniyorum onu karşıdan seyretmek bile bana keyif veriyor bu araca ne yaparsanız yapın yok demiyor her türlü aksesuarı yutuyor ve gösteriyor bülent kardeşimin dediği gibi defender almak yürek ister derdi haklıda zj sizin rüyalarınızı süsleyen bir güç sunar bakın sadece doğru lastik seçimi ile neler yapabileceğine şahit oldum ne td5 ne td300 bunları zj arka cebinde gezdirir güç bakımından bir sonraki aracım kesinlikle bir v8 5.9 olmalı diye düşünüyorum kardeşlerim land rover defender sevgim bambaşka onunla gezerken kendimi özel hissediyorum ancak arazıde size gereken kükremedir GÜÇ'tür

foremost' Alıntı:
arkadaşlar ben bir land rover defendere aşık bir insanım berk kardeşim bilir nice parçalrını ingiltereden getirttim defelarca aldığımda bile dipdiri aracımı mükemmel hale getirdim bu arada 2.5 bezin+lgp li araç aracımı o kadar severek güzelleştirdimki ne kadar harcadığımı farkına varamadım bu iyileştirme yerine motoru değiştirip daha büyük benzinli bir motor koymam daha mantikli olurdu heralde ama olmadı ve bu şekilde biniyorum onu karşıdan seyretmek bile bana keyif veriyor bu araca ne yaparsanız yapın yok demiyor her türlü aksesuarı yutuyor ve gösteriyor bülent kardeşimin dediği gibi defender almak yürek ister derdi haklıda zj sizin rüyalarınızı süsleyen bir güç sunar bakın sadece doğru lastik seçimi ile neler yapabileceğine şahit oldum ne td5 ne td300 bunları zj arka cebinde gezdirir güç bakımından bir sonraki aracım kesinlikle bir v8 5.9 olmalı diye düşünüyorum kardeşlerim land rover defender sevgim bambaşka onunla gezerken kendimi özel hissediyorum ancak arazıde size gereken kükremedir GÜÇ'tür

arazi ole bir alanki bazen guclu olmanız yeterlı olmayabılıor ve aracın kabılıyetı olculerı dengesı yerındeyse herseyın ustesınden gelebılıyorsun.
ben heralde yuzlerce off road vıdeosu ızledım evet zj hem komforlu hem guclu ama sonunda DEFENDER dedım..
çünkü defender tam bir erkek jip kesinlikle genlerinde sadece erkek hormonları olan bir jip çizgisiyle yapısıyla durusuyla..

bu arada yarın kırıkkaleye araclara bakmaya gonderıyorum arkadasımı ınsallah buluruz ıyı duruma kısmetse alıcam...

saygılar...

deff g4' Alıntı:
arazi ole bir alanki bazen guclu olmanız yeterlı olmayabılıor ve aracın kabılıyetı olculerı dengesı yerındeyse herseyın ustesınden gelebılıyorsun.
ben heralde yuzlerce off road vıdeosu ızledım evet zj hem komforlu hem guclu ama sonunda DEFENDER dedım..
çünkü defender tam bir erkek jip kesinlikle genlerinde sadece erkek hormonları olan bir jip çizgisiyle yapısıyla durusuyla..

bu arada yarın kırıkkaleye araclara bakmaya gonderıyorum arkadasımı ınsallah buluruz ıyı duruma kısmetse alıcam...

saygılar...
tamam güzel kardeşim defender daha iyi daha erkeksi sen haklısın umarım istediğin defe sahıp olursun saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR