Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deff g4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,335
Ynt: Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

rrrıııınnnn rıııınnn

Etiketler

yukarıda bir çok arkadaşın belittiği gibi her iki araç farlı klasifikasyonda land daha çok expedisyon aracı kısaca off-road ortamında dünya turu yapılacak bir araç üzerinde fazla elektronik e yer vermeyen hemen hemen tamamen mekanik olan uzun soluklu bir maraton koşucusu gibi jeep ise daha lüx bolca electronik aksam içeren off-road ortamında 100 m koşucusu gibi . her iki araca 100m koşturursanız jeep galip gelir ama maraton koşturursanız land gelir

sizin ne istediğiniz önemli ve neyden zevk aldığınız

hunter06_1' Alıntı:
Diğerleri Zeki Müren mi ?

http://video.ntvmsnbc.com/#0-100-26-subat-2011.html
(kıbrısta arazi testi)

Defender neden daha bır erkek jıp, duayen Saffet Üçüncü ve Celal Pir anlatıyorlar..

Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın 8 yılı aşkın otomotiv sktöründeyim asla marka kötülemem her aracın her markanın kendıne göre artıları vardır,alıcı portföyüde buna bağlı oluşuyor zaten..

Linkteki videoyu keyifle izlemenizi temenni ederim.

Saygılarımla..

ben seyrettim herkesin seyretmesi lazım cip konseptine bakış açısını değiştiriyor

Arazi ve offroad aracı hakkında çok bilgi sahibi olmadıkları açıkça belli oluyor, kendilerine ödenen para kadar kendilerine anlatılanları konuşuyorlar , seyrederseniz görürsünüz, hayretler içinde bu araba burayı nasıl çıktı diye baktıkları yerleri, normalde bütün offroadcılar her hangi bir arazi aracı ile low'a takmadan bile çıkabilir, 2011 model defender süper bir arazi aracı ,.ama arabayı deneyenlerin offroad dan ve arazi aracından anlayan kişiler olması lazım diye düşünüyorum.

söylediklerinize katılıyorum hayretler içinde kaldıkları yerler gerçekten komik yerler

Defender kendini sahibine bağlar.Defender özgürlüğün sembolüdür , mütevaziliğin temsilcisidir.En olumsuz koşullarda varılması gereken noktaya gidebilmesi için tasarlanmış mükemmel bir araçtır. Yani Defender sadece bir araç değildir.Direksiyon başındayken size yaşama sebebinizi sorgulatacak bir makinedir adeta.Defendera normal bir otomobile bağlanır gibi bağlanmazsınız..Kısacası sizi kendine aşık eder.Bu sebeple Jeep'ti oydu buydu karşılaştırılması yanlıştır.Arkadaşlar Defenderın Jeep karşısında artılarını eksilerini belirtmişler gerisi size kalmış.
Saygılar , Deniz

Doğru söze nedenir arkadaşlar katılıyorum bu dediklerinize

kesinlikle katılıyorum gecen gun E5 bostancıdan Maltpe istıkametıne hızla gıderken ortada heybetlı bır Defender gordum dırek sınyal verıp yanına gırdım bellı muddet takıp ettım artık yollarda her gordugum yerde peşıne takılıp takıp edıorum cokta hosuma gıdıo..hıc gormedıgım bagdat caddesınde bıle gorunce onuda takıp ettım bırsey farkettım Defenderı takıp ederken bıle gururlanıorum ben işte bole bır aracı almayı planlıyorum dıe eyvah eyvah

darısı basımıza artık en kısa zamanda Allah almak nasip etsin...

gecmıs olsun ben resımlerını bıle cekıyorum sapık gıbı olduk

berk' Alıntı:
gecmıs olsun ben resımlerını bıle cekıyorum sapık gıbı olduk

bende araba kullanıo olmasaydım kesın cekerdım heralde ;D ;D

arkadaşlar sakın bulaşmayın tamamen bir hastalık ben kanserin bile çaresine inanırıım ama bu defendere bulaştınmı bittin hayatın söndü bende 89 model defender var her anımı onla geçirmek için can atıyorum inanın vazgeçemiyorum 15 gündür aracım kafayı yemek üzereyim ama puma ya binince bütün ızdırapların sonu olacağına inanıyorum ben hiç bulaşmayın derim çok acıyoo

bu yazı için bile adamın camı açıp DEFENDER diye bağırası geliyor....