KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Defender'imi g4 yarıslarındakı kullanılan renkten boyamayı düşünüyorum yada başka ne renk olabilir yorumlarınızı bekliyorum teşekür eder saygılarımı sunarım
tabiki kendim beyenmeiğim bir rengi başkaları beyeniyor diye aracımda kullanmam.sızın aracınıza kırmızı bence çok yakışmış bende kırmızıya boyamayı düşündüm ama g4 te kullanılan renkler daha çok hoşuma gitti sadece görüşleri merak ettim. ilginiz için teşekür ederim
bencede beyaz renk güzel.hatayı fazla göstermiyor.hemde klimasız bir araç için güneşte az ışın almanızı sağlar.bilmem defender benim için hep beyazdır..buda benim düşüncem..
benim babamında görüşü sizinle aynı beyaz olsun diyor ama ben farklı olsun istyorum araç kendini göstersin parlasın belli olsun istiyorum g4 renginin adını da tam bilemiorum koyu turuncu sanırım ve kapı menteşeleri flan siyah cantı sıyah camlarıda siyah yapma gibi bi düşüncem var ama zamanla değişebilir belki üstadlardan görüş alıyım diye düşündüm görüşünüzü paylaştığını için teşekür eder saygılarımı sunarım.bir sorum daha olucak aracınıza şnorkel takmışsınız ne kadara mal oldu acaba
çok tatlı araçlar bunlar teşekür ederim.füme rengini düşünmüştüm fakat babamın aracı füme rengi aynı olsun istemedim.metalik yeşilde hala kafamda ama aracı biraz kapattığını düşünüyorum
Snorkel için üç marka seçeneğiniz var.
Otokar, Bearmarch, Safari. Sırasıyla 250, 400, 600 YTL yanılmıyorsam. Aracın üretiminin Türkiye'de hala devam etmesi büyük bir avantaj.
Snorkel taktıracağınız zaman bana yaşadığınız şehri belirterek ö.m. atın size temin etme ve taktırma konusunda fikir vereyim.
Turuncu da güzel ama bir gün bir LR alırsam ve onu boyatmam gerekirse aklımda ki tek renk Camel Trophy sarısı. Renk sade ama dikkat çekici aynı zamanda.
Bilgilerinizi ve yorumunuzu paylaştığınız için teşekürlerimi sunarım.aracım daha toplama devresındeyım kaportada bazı güçlendirmeler ve yıpranan yerlerı düzeltmek le uğraşıyorum renk devresine gelene kadar belki renk düşüncem değişe bilir sizin beyendiğniz reng de güzel ben biraz farklı olsun ıstediğim için bu rengi düşündüm bakalm artık ne olur.Bir konu daha var bilgimin olmadığı aracım için defender land rover gibi yazılar hazır oluyormu nerden temin edilebilinir bir bilginiz varsa öğrenmek isterim saygılar
Ankara'da ve İstanbul'daki LR parçacılarından rahatlıkla temin edebilirsiniz.
Hatta bulunduğunuz ilde de kamuda ve askeriyede kullanılıyorsa bu araç rahatlıkla bahsettiğiniz parçaları temin edebilirsiniz.
metin bey;
benim land düz dizel şnorkel çakma olsun sorun deil benim için güzel gözükmesi önemli şimdilik ağır arazı koşullarında kullanmcam sizn ne kadara yaptırdınız çakma şnorkeli