Defender 110, Renk Seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkan_coşkun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,911
Ynt: Defender 110, Renk Seçimi

Erkan bey bu renk aracın kirlendiğini göstermiyor ve çok ağır duruyor.

Resimlerim 444 (Small).jpg

Resimlerim 437 (Small).jpg

Etiketler

servet bey aracı sizmi topladınız aracta çok beyendiğim şeyler var ön tampondakı koruma ve takılı olan lambalar bende bu şekilde yaptırabilirim.şnorkelı ve ön camın üstünden ve yana doğru ınen demir boruyu nekadara yaptırdınız aracımı topluyorum da nekadara mal edeceğimi hesaplamaya çalışıyorum

Arkadaşım fotoğrafları bırakmamdaki amaç zaten paylaşım için, hepimize faydalı olması ve fikir alışverişi yapmak , aracı ben ve arkadaşım Alanya da topladık ön koruma , tampon , üst boru hep kendi tasarımım ama her yerde yaptırılabilir. Hepsini 500 ylt ye yaptırdım.

arkadaşlar bakıyorum da beyaz hiç kimsenin göz önünde bulundurduğu bir renk değil.
oysa ki bembeyaz bir canavarın üzerinde siyah aksesuar nasılda can alıcı duruyor. evet renk meselesi zevk meselesi ancak forumumuzda beyaz defender sahipleri de renklerinden hiç şikayetçi değiller;)
o beyazın üzerine sıçramış çamurların verdiği görseli bir düşünsenize :smiley:
tam bir tablo

Beyaz bana klasik geliyor benim isteğim aracımın diikat çekici bir renk olması yani şehirli ama ağır arazi şartlarına uyarlanmış ve dikkat çekici bir canavarr istyorum:smiley: bu hastalık bana daha neler yapacak bilmiyorum girdik bir yola gidiyoruz bakalm hayırlısı.

selamlar bende rengin göreceli bir konu oldugunu dusunuyorum ama defender deyince aklima camel tropy yarislari ve o sari renk geliyor benim de defenderime yapilacak olan renk sari camel tropy sarisi yani

kamuflaj olarak boyanmış sivil bi defender görmüştüm oda düşünülebilir,inzibat defenderının aynı boyası ancak tek farkı parlak boya olmasıydı

değil sanırım araştırmak lazım piyasada hiç görmedim belki yasakdır

g4 rengi müthiş dikkat çekici bunu düşünerek yapılmış herhalde her zaman deflerde koyu rengi sevmişimdir ağır araba renkte ağır olmalı füme siyah ve tonları metal gri aluminyum eloksal rengi sütlü kahve olabilir veya kahvenin açıktan koyuya doğru giden renkleri.... aklın karışmasın resim bak bol bol belki çift renk gidersin. kolay gelsin hayırlı olsun

mevcutta faal askeri alan kurum kuruluşların yada özel birliklerin arma bayrak kamuflaş desenlerin kullanımı benzerlik yaratarak karışıklığa neden olacağı için yasak zaten muayenede geçmez yada trafikte hep sorun olur cezasıda vardır.
fakat diğer ülke birliklerinkine benzete bilirsin görünüşü yakınlaştıra bilirsin zebra olabilir. iyi araştır derim

arkadaşlar bilmiyorum işinize yararmı ama bu rengin CMYK kodu
C (cyan): 0
M (magenta): 87
Y (yellow): 100
K (black): 0
şu anda evdeyim o yüzden size pantone kodunu söyleyemiyorum ama yarın sizlere pantonesini de atarım :smiley:

yukarıdaki aracın rengini merak eden arkadaşlar
pantone kodunu veriyorum bununla yanı rengi yakalayabilirsiniz

Pantone Process E 60-1
ama bu boyanın içinde başka parlaklık veren birşeyler varsa bilmiyorum :smiley:

ali fatih' Alıntı:
yukarıdaki aracın rengini merak eden arkadaşlar
pantone kodunu veriyorum bununla yanı rengi yakalayabilirsiniz

Pantone Process E 60-1
ama bu boyanın içinde başka parlaklık veren birşeyler varsa bilmiyorum :smiley:

Yukardakı aracın derken ilk mesajdakı g4 turuncu rengın kodumu bu dostum ???
Saygılar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR