belirtmek isterim ki bu rengi her boyacı uygulayamıyor ben aracımı bu renge boyatacağım anlaştım boyacı ile bayramdan sonra başlayacak kolay olmadığını söylüyor 3 kat vernik atacağını söylüyor bakalım ortaya ne çıkacak çok merak ediyorum. zamansızlık yüzünden projeyi 3 ay geç tamamlayacağım bende nasipseProntoBasso' Alıntı:Defender'ın fire collection rengi turuncunun bir versiyonu sayılabilir.
![]()
bu renkte oldukça yakışmış bence defendera ama aşağıdaki renkler her ne kadar defenderda örneğini görmemiş olsamda bence inanılmaz bir karaktere sokacaktır defender'ı
Aracın aksesuarlarında kullanılabilecek siyahla inanılmaz uyum sağlar ve yeni tip gri face lift kit ilede mükemmel uyumlu olabilir gibime geliyor.
her ikisininde uygulamasi ayni ben bir f100 e uygulanmisini gordum boyacida isciligi iyi oldugu icin ona verecegim. Boyanin ozelligi derinligi olmasi vernik sonrasi uygulama iyi degilse kaporta duzgun olsa bile bozuk izlenimi yaratacak bir ozellige sahip bilginize zaten bu boya nin fiyayida digerlerine nazaran fiyati biraz daha yuksekProntoBasso' Alıntı:üstteki defenderdaki rengi mi yoksa aşağıdaki Mclaren F1 deki rengi mi uygulayamıyorlar.
Selamlar.
artsanatyildiz' Alıntı:her ikisininde uygulamasi ayni ben bir f100 e uygulanmisini gordum boyacida isciligi iyi oldugu icin ona verecegim. Boyanin ozelligi derinligi olmasi vernik sonrasi uygulama iyi degilse kaporta duzgun olsa bile bozuk izlenimi yaratacak bir ozellige sahip bilginize zaten bu boya nin fiyayida digerlerine nazaran fiyati biraz daha yuksek
1700 tl fiyat verdi boyaciProntoBasso' Alıntı:Anladım hayırlısı olsun, bende çok merak ediyorum rengi ve defender üzerinde duruşunu, ne civarda boyatıyorsunuz siz ücret olarak.
yeni rengini burada da paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Kolaylıklar.
artsanatyildiz' Alıntı:1700 tl fiyat verdi boyaci
artsanatyildiz' Alıntı:1700 tl fiyat verdi boyaci
zimparalanacak once zaten tavanida yeni bastirttim komple astar atilip uzerine boya yapilacakedaghan' Alıntı:Defender'ı dıştan mı boyatacaksınız? yoksa soyarak mı?
Merhaba,artsanatyildiz' Alıntı:arkadaşlar standox marka boyada land rover renkleri bulunuyor aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz
http://www.standox-tr.com/find_color.php,
saddece arama kısmına lanrover yazmanız yeterli sizzlere hangi yıllarda kullanıldığınıda detaylı bir şekilde veriyor ve karışım oranlarıda mevcut