Defender 110, Renk Seçimi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erkan_coşkun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,911
Ynt: Defender 110, Renk Seçimi

iki resmde bulmuşum fakat biri 90 lık biri kapalı kasa yinede biraz fikir veriyor. Sizce nasıl?

Etiketler

Merhaba
Benimde tuzum olsun :smiley:Bence defenderlere en çok yakışan renk istisnasız haki yeşil(askeri renk)

Bu arada biraz dost işi oldu ama aracı 1000tl ye yeni boyattım,gayette güzel boyandı.

Aklıma gelmişken belirtmemde fayda var bu rengi doğuda,güney doğuda kullanmak sakıncalı olabilir.

Defender'ın fire collection rengi turuncunun bir versiyonu sayılabilir.

land-rover-defender-fire-limited-edition.jpg

bu renkte oldukça yakışmış bence defendera ama aşağıdaki renkler her ne kadar defenderda örneğini görmemiş olsamda bence inanılmaz bir karaktere sokacaktır defender'ı

Aracın aksesuarlarında kullanılabilecek siyahla inanılmaz uyum sağlar ve yeni tip gri face lift kit ilede mükemmel uyumlu olabilir gibime geliyor.

1995-McLaren-F1-metallic-orange-A-640.jpeg

072410lovelandmb1.slideshow_main.prod_affiliate.80.jpg

072410lovelandmb12.slideshow_main.prod_affiliate.80.jpg

072410lovelandmb14.slideshow_main.prod_affiliate.80.jpg

ProntoBasso' Alıntı:
Defender'ın fire collection rengi turuncunun bir versiyonu sayılabilir.

land-rover-defender-fire-limited-edition.jpg

bu renkte oldukça yakışmış bence defendera ama aşağıdaki renkler her ne kadar defenderda örneğini görmemiş olsamda bence inanılmaz bir karaktere sokacaktır defender'ı

Aracın aksesuarlarında kullanılabilecek siyahla inanılmaz uyum sağlar ve yeni tip gri face lift kit ilede mükemmel uyumlu olabilir gibime geliyor.
belirtmek isterim ki bu rengi her boyacı uygulayamıyor ben aracımı bu renge boyatacağım anlaştım boyacı ile bayramdan sonra başlayacak kolay olmadığını söylüyor 3 kat vernik atacağını söylüyor bakalım ortaya ne çıkacak çok merak ediyorum. zamansızlık yüzünden projeyi 3 ay geç tamamlayacağım bende nasipse

üstteki defenderdaki rengi mi yoksa aşağıdaki Mclaren F1 deki rengi mi uygulayamıyorlar.
Selamlar.

ProntoBasso' Alıntı:
üstteki defenderdaki rengi mi yoksa aşağıdaki Mclaren F1 deki rengi mi uygulayamıyorlar.
Selamlar.
her ikisininde uygulamasi ayni ben bir f100 e uygulanmisini gordum boyacida isciligi iyi oldugu icin ona verecegim. Boyanin ozelligi derinligi olmasi vernik sonrasi uygulama iyi degilse kaporta duzgun olsa bile bozuk izlenimi yaratacak bir ozellige sahip bilginize zaten bu boya nin fiyayida digerlerine nazaran fiyati biraz daha yuksek

artsanatyildiz' Alıntı:
her ikisininde uygulamasi ayni ben bir f100 e uygulanmisini gordum boyacida isciligi iyi oldugu icin ona verecegim. Boyanin ozelligi derinligi olmasi vernik sonrasi uygulama iyi degilse kaporta duzgun olsa bile bozuk izlenimi yaratacak bir ozellige sahip bilginize zaten bu boya nin fiyayida digerlerine nazaran fiyati biraz daha yuksek

Anladım hayırlısı olsun, bende çok merak ediyorum rengi ve defender üzerinde duruşunu, ne civarda boyatıyorsunuz siz ücret olarak.
yeni rengini burada da paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Kolaylıklar.

ProntoBasso' Alıntı:
Anladım hayırlısı olsun, bende çok merak ediyorum rengi ve defender üzerinde duruşunu, ne civarda boyatıyorsunuz siz ücret olarak.
yeni rengini burada da paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Kolaylıklar.
1700 tl fiyat verdi boyaci

artsanatyildiz' Alıntı:
arkadaşlar standox marka boyada land rover renkleri bulunuyor aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz
http://www.standox-tr.com/find_color.php,
saddece arama kısmına lanrover yazmanız yeterli sizzlere hangi yıllarda kullanıldığınıda detaylı bir şekilde veriyor ve karışım oranlarıda mevcut
Merhaba,
Benim 110 Camel sarısı 1994 Defender'ım var, bu renk karışımını sitede bulamadım, karışım detaylarını öğrenmek isterdim.
Teşekkürler.

def110
Atıf Tezerten

Atıf Bey,
Sandglow LRC361 camel trophy sarısıdır. CMYK renkleri: C:5 M:26 Y:67 K:2
Gerçi şimdi fark ettim ki 4 ay olmuş siz soruyu soralı, eğer geç olmadıysa. Ayrıca aşağıdaki sitede tüm Land Roverların fabrika renk kodları da bulunuyor. İlgilenen arkadaşlar olabilir.
http://www.dingocroft.co.uk/paint8.htm

camel trophy sarısı (Small).jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR