Cevaplar için teşekkürler.
Öncelikle ben SW bir defender değil, hurdalıkta bol ve ucuz bulunan safari bir araç alıp şasesini ve kasasını kısaltmaktan söz ediyorum. Yani orta koltuk filan zaten olmayacak araçta. Şase ve kasa kesilecek. tavan ve arka saç alınıp takılacak. Yürüründede değişiklikler olacakmı bilmiyorum ama Araç askeriyeden çıkma olacağından zaten yürürden birşey beklemiyor olucam. O sebebten 90 yürürünü alıp takarız diye düşündüm. Evet askeriyeden çıkma aracın kaportası çok iyi olmayacaktır muhtemelen ama bizim araçtada fazla kaporta olmayacak
elden geçiririz. Bu araca çok titizlenmek istemiyorum. Hem Defendere ucuz bir giriş olsun bakalım tat veriyormu, hemde hesaplı bir çiftlik aracı olsun diye düşünüyorum. İçine filan özenmeyi düşünmüyorum yani. Tabi bu saydıklarım konuyu bilmiyor olmamdan sebeb saçma olabilir. Onun için buralarda böyle bir konu vardı ama bulamadım diyorum. Ambulansı kesip 90 yapmışlardı.
90 yapamazsam aynı aracı 110 olarakta kullanırım. Arazide tat vermez sadece ama iş görür diye düşünüyorum. Göreceği iş ne derseniz tekne çekmek, çiftlikte ufak tefek getir götür işleri. Belki bir römorkla taşıma işleri vs...
Ümraniyeden ünal ustaya nasıl ulaşırım?
Bu arada 90 çok bulunan bir araç değil. Olanlarda çok eski. Çoğu benzinli vs... O sebebten tercih 110 u alıp kısaltmak veya öyle kullanmak olarak şekillendi...
Saygılar...