Ynt: Defender 110 Westfalia Tavan
Ben konuyu taşıyalım dedim ama ben alevlendirdim.
Murat benim boyum 1 82 cm ,inan boy konusunda bir sorun yok,benim yükseltmekte ki amacım,eğer 15-20 cm yükseltebilirsem üst katta rahat iki kişi yatabilir,bunun da artısı saymakla bitmez.(araç ölçülerini VW araçlar hakkında ki herşey konusunda da bulabilirsin)
Pop up-yüksek tavan seçimi kişiselliği daha çok içinde barındırıyor bence,aracım tek araç biraz da şık görünsün dersen pop up mantıklı,ayrıca benim gibi amacın dağ bayır gezmekse de mantıklı ama daha ferah bir ortam yalıtım dersen kesinlikle yüksek tavan.Bu konunun analizini yaptığımız da bu ayrıntılar detaylandırılabiliriz,kışın pop up daha yalıtımsız,rüzgar da yüksek tavan daha direnç gösterir gibi nedenleri mantık çerçevesinde hiç yola çıkmadan söyleyebiliriz.
Aracın motoru ve çok yakmasına gelirsek kendi aracımı kıstas alırsam hepsi yanlış,aracım 1000 km yapıyor 1 depo da 300 tl ye de doluyor,bunun değerlendirmesini siz yapın.
Yüksek tavanlar standart 1.9 105 beygirdir.Bende daha önce uzun şase 85 beygiri vardı,105 beygiri çok daha güzel.
Motor konusunda ne diyebilirim ki,daha önce ki aracımda da bu araçta da yalnızca yağ koymak için motora el sürüldü.
Size bir artı özellik daha söyleyeyim, vites ayarları o kadar güzel denk geldi ki yaylalara tırmanırken kağnı gibi gitmeme gerek kalmıyor,3.vites ve 2.vites harika bir hızda.