Defender 110 Westfalia Tavan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan omnitemporal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,515
Ynt: Defender 110 Westfalia Tavan

konyadaki ustayla yarın görüşeceğim,fethiyedeki ustayla şimdi görüştüm,ww camperlara defalarca westfalia tavan yapmış,yaptıranlar memnunmuş,muayenede anlaşılmıyormuş,bin liraya yapıyormuş,defendere daha önce hiç yapmamış,yarın bir defender bulup bakacak,kalıp çıkaracak 1500 e olur sanırım diyor
iletişim 0-532-305 74 31 ercan usta

Etiketler

Murat bey bu görüştüğünüz kişilerin iletişim bilgilerini aşağıdaki linkte paylaşabilir misiniz? daha sonra ihtiyacı olanlar rahatlıkla kullanabilirler :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39105.0

omnitemporal' Alıntı:
konyadaki ustayla yarın görüşeceğim,fethiyedeki ustayla şimdi görüştüm,ww camperlara defalarca westfalia tavan yapmış,yaptıranlar memnunmuş,muayenede anlaşılmıyormuş,bin liraya yapıyormuş,defendere daha önce hiç yapmamış,yarın bir defender bulup bakacak,kalıp çıkaracak 1500 e olur sanırım diyor

Çok güzel haber umarım Levent görmüştür ,görmüşse zaten aramıştır bile :smiley:

omnitemporal' Alıntı:

Ooooo haber bu işte!.... :eek: :eek: :eek:

Cavid Sezen

Aaaa evet Cavid hocam sizide çok memnun edebilecek bir haber bu,formun bu topiği coşacak gibi gözüküyor.Tez zamanda görüşüle ve fotoğraf buluna.

Murat bey merhaba eski aracım toyota bj 75 ti hayalimdi araştırdım araştırdım heveslendim yurtdışında yapılmış örnekler gördüm ama ülkemizde fiyat olarak yüklü para istediler getir bakarız ama su sızma tavan akma konusunda garanti verilmdi aşağıda iki örnek vereceğim bizde malesef çesaret edip bu sevdadan vazgeçtik size kolay gelsin her yaparım diyene aracın tavanını kestirmeyin aman dıkkat

Hubdach06.jpg

home_m285.jpg

hocam artık insan sarrafı olduk,inan artık konuşmalarından kimin ne olduğu anlaşılıyor,büyük bir karavan firmasını aradım,karşımdaki kişinin beni soymaktan başka bir niyeti olmadığını telefonda anladım,uzun telefon görüşmemizen anladığım,bu amca ise sanatkar,hem karavan iç dizaynı hem tavan açma işi yapıyor,paragöz değil,
usta nasıl olur güzel olurmu ki dedim,
ben yaptığım işi beğenmem lazım,beğenmezsem yapmam dedi
hele şu defenderi alayım,ben hem tavanı hem içini yaptıracağım,fotoları buradan paylaşırım

Murat bey umarım hayallerinize tez zamanda kavuşursunuz...Sizin gibi bende karavan hayranıyım...Ben ambulans kasaların 300 tdi modellerini düşünmüştüm...Klimalı ve hidrolik direksiyonlu...Bir ara 97 model 20-22 arası ilanlar görmüştüm...Ayrıca çift sıra koltuklu olanlarına da rastlamıştım...WC ve Duş tan vazgeçemezseniz(biz de de aynı dert....)bir düşünün derim..Şimdilik ben askıya aldım ancak yaparsam böyle olacak....Selamlar...

Murat bey araç konusunda bir gelişme var mı? bir de diğer ustayla görüşecektiniz, görüşebildiniz mi?

defender arayışındayım,ama çok ince eleyip sık dokuyorum,almışken yapılı,sorun çıkarmayacak bir araç arıyorum,hanımın diline düşmemek için ;D,konyadaki ustada yapabileceğini söyledi,bu arada forumdan mehmet abi ile görüştük,bu tavan işini eskişehirdede yapan iyi bir usta varmış,onlada görüşeceğiz,sevgiler,iyi bayramlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR