discovery-V8' Alıntı:
sailor06' Alıntı:35" ile beraber ayna mahruti oran tadilatına gidildi mi? Bu arada Nakşi usatnın atölyesindeki defender da kaput çok başka duruyor, hayırlı olsun![]()
discovery-V8' Alıntı:Defenderlerin oranı 1,667 idi zaten 100 e zor çıkıyordu, 35 lerle tam dengelendi, Bugün boyaya gidiyor galiba Nakşi Ustadaki , 15-20 güne montaja başlıyoruz, İlginize teşekkür ederim. ;D
sailor06' Alıntı:Kolay gelsin, renk ne olacak?
Cooldiscovery-V8' Alıntı:Belirsiz ;D ;D
"Alaska White" veya "Alpine White" Düşünüyoruz. ama son güne kadar belli olmaz ne olacağı ;D
safari2000' Alıntı:arkadaşlar bende defender 110-83 var benzinli yaklaşık1.5 yıl önce hidrolik direksiyon taktırdım sıkıntı olmasın diye servise taktırdım takıldıktan 2 ay sonra pompası kilitlendi kayışı kopardı içini açtılar dişliler hep ezilmiş pompanın yenisini taktılar 1 yıldan az bir şey çalışıp aynı duruma geldi bana tavsiyeniz nedir mercedes pompa tak diyen oldu bende ne yapacağım kararsızım servis te landın pompası uzun ömürlü değil diyor bu konuda bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlarda yardım bekliyorum
concrete' Alıntı:Benim gittiğim günlerde arazi araçları için herşey daha zordu. Bugünlerde bazı konularda anlayışlı olmaya başladıklarını duyuyorum.
Benim direksiyonda, yok edilemeyen ciddi boşluk vardı. Kutuyu bu sebeple değiştirdim. bunun için tüvtürkten geri çevrilmeyi beklemedim. yani daha gitmeden bu işlemi yaptırdım. Ancak direksiyonda boşluk olan bir aracın muayeneden geçmesi ihtimalini pek görmedim.
Tüvtürktekiler bizleri araçlarına çok hakim değiller. Bu nedenle ağır hasar olacak bildiğimiz kusurları giderdikten sonra götürmek en doğrusu. Ummadığımız hasarlar geçebilir, aklımıza gelmeyen şeyler ağır hasar olabilir. Örneğin bende lpg dolum ağzının plastik kapağının olmaması ağır kusur oılarak yazılmıştı.
selamlar,
dostum erzurum da yetkili servis var sanırım size zahmet şuan daki fiyatını öğrenirsen ben bir erzuruma geliyim taktırıyım diyorum selamlarsafari2000' Alıntı:erzurum yetkili servisine taktırdım aracım 1990 model orjinali hidrolik değildi 1250.00 tl ye taktılar yağını sürekli kontrol ediyordum korkumdan sürekli tüm yağ su vs. kontrol ediyorum hatta radyatörde su eksildiği zaman uyaran bir devre yaptrıdım arkadaşıma depoda su azalınca göğüste lamba yanıyor toplam 10.000km. yol yapmadım daha ama bana sonuç lazım en önemlisi bu bu iş galiba servisle çözülmeyecek
Ortada bir sorun var bu sorunu bulmak gerekirsafari2000' Alıntı:yunus bey pompa aynen bu ama direksiyon kutusu ne taktı bilmiyorum
discovery-V8' Alıntı:Belirsiz ;D ;D
"Alaska White" veya "Alpine White" Düşünüyoruz. ama son güne kadar belli olmaz ne olacağı ;D