Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun.
aracınıza lpg takılabiliyor ( forumda ve ilan sitelerinden takanlar var biraz araştırmanız gerekli) ancak benzinliden dizele geçiş yapmaya yasalar izin vermiyor maalesef.
Hayirli olsun
Aracinizi dizele ceviremezsiniz.
Uzerinde orijinal stromberg karburator varsa lpg takmak bildigim kadari ile mumkun degil.
Karburatoru Holley yada Edelbrock ile degistirirseniz takilabiliyor. Tabii bu degisimin maliyeti oldukca tuzlu - manifold ile birlikte 4-5 tl yi bulabilirsiniz. Ama arabanizin karakteri ciddi sekilde degisir. Cok daha canli, atak bir motorunuz olur.
Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun.
aracınıza lpg takılabiliyor ( forumda ve ilan sitelerinden takanlar var biraz araştırmanız gerekli) ancak benzinliden dizele geçiş yapmaya yasalar izin vermiyor maalesef.
derya bey araştırdım ama göremedim,eğer bildiğiniz varsa linki paylabilirmisiniz?
@ tafa aracı toplu olarak ihaleden aldım
@ metin bey bende olmıyor diye biliyoum ama ilanda şuan mevcut ankarada yapılmış olan var,acaba istanbulda yapabilen varmı diye merak ettim,varsa hemen yaptıracagım
derya bey araştırdım ama göremedim,eğer bildiğiniz varsa linki paylabilirmisiniz?
@ tafa aracı toplu olarak ihaleden aldım
@ metin bey bende olmıyor diye biliyoum ama ilanda şuan mevcut ankarada yapılmış olan var,acaba istanbulda yapabilen varmı diye merak ettim,varsa hemen yaptıracagım
Takılabilirden kastım karbrütör değişimiydi. İstanbuldaysanız Maslak oto mekanik Hüseyin usta yı arayın (285 29 95.) ya da vaktiniz varsa yanına uğrayın. Gereken her türlü bilgiyi orada bulabilirsiniz.
Kolay gelsin.
130 defendere lpg takılır aynı araçdan bende var ve atikerde taktırdım önce tek süper kafa taktılar tek çıkış sonradan çift çıkışlı t ile iki karbüratöre giriş yapıyorlar yanlız ben sonradan O.M.V.L marka çift diaframlı kafa aldım taktım hiç sorunsuz gayet başarılı performansı çok güzel 6 aydır kullanıyorum, yanlız holey yada edelbrock karbüratörle emme manifoltu değişirse ozaman tadına doyulmaz çok daha güçlü daha atik ve daha az yakar, bildiğim kadarıyla mevcut manifolt üzerinde bir ufak değişiklik yaparak bir karbüratörle işi çözenlerde varmış saygılar.
Selam aracınız hayırlı olsun benim aracın mevcut sistemine boru mikser taktılar gazı ikiye ayırıp beslediler ebay da orj mikserleride var
gaz beyninin kaliteli ve iki karbüratöre yeter garantisini alın
kolay gelsin
benzinli aracınıza dizel motor koyabiliyorsunuz Otokardan aldığınız motor uyumluluk belgesi ve yanında vereceği bir çok belge ile onların tavsiye ettiği bir dizel motoru koyabiliyorsunuz bilginize
Ne diyeyim şimdi kendime 4runner 2.4 benzinliyi yeni sattım. bilsem uğraşırdım. Şimdide kafa karışık ama bunu not ediyorum. İhtiyaç olursa başınıza ekşirim.) Teşekkürler.
Alicaginiz aracla lpg olmasin yeter eger var ise sokturup muayneye goturup sokuldugune dair tespit yaptirmak gerekir.bu islemden yaklasik 6 ay sonra dizel motor icin islemlere basliyabiliriz