defender(1987)torpidosu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan masterboy89 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,484

masterboy89

Ana Kamp
Yer
Istanbul
arkadaslar bi kç gun önce 87 düz dizel bir defender aldim araci kendim toplamayı düşünüyorum...bi yerden ekinci el 2000 üstüne ait torpido ayarlamaya calisiyorum ...uyum konusunda pek emin degilim bu konuda yardımcı olursaniz sevinirim. saygilar...

Etiketler
Ynt: defender(1987)torpidosu

konu güncel mi bilmiyorum ama araç iç ve dış ölçülerinde değişiklil olmadığına göre eğer komple değişecekse sorun çıkmayacağını düşünüyorum

tesekkur ederim daha torpido asamasina gelemedik yavas yavas ilerlemekteyiz...torpido işi canımızı cok sıkıyor baya bi hırpalanmış kendi torpidosu bi kac yere fiyat sordum cok yuksek ffiyat soyluyolar ben bu kadar edecegini düsünmüyorum bi torpidonun çok basit bi yapısı var zaten...ikinci el bulabilecegimiz bi yer var mıı ?fiyatlarini ve durumlari hakkında bildiniz varmi!?

2. el torpido tahmin,m ankarada bol mıktarda vardır, sonuçta bu işin yeri ankara arabalar ordaki esnaflarca alınıp toplanıp piyasaya veriliyor
sahibinden.com da Yanasip OTO diye bir araştırın onlarda mutlaka olmalı yada olan yeri bilirler , kendileri de araç toplayıp satıyorlar

bu arada yanasip oto diye bulamazsanız aşağıdaki linkteki ilandan firmaya ulaşabilirsiniz

http://www.sahibinden.com/300_tdi_110-defender-46WQQaXQQ23691383WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR