<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Defender 2,5 Düz Dizel Turbo Uygulaması</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="ernarvz" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
ernarvz' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
burda tartısılacak konu turbonun nasıl yapıldıgı,ne kadar fıyatı,nelerın degıstıgı,ne sorunlar çıkar ne sorunlar çıkmaz faydası zararı......ben arabamı ıster bugun satarım ıster seneye altı ay bunumu beklıcem....toyota yada land 300 tdı yattı kafama çıkardım satılıga...zaten tartısmadan bızde bır seylerı ogrenemeyız ayrıca her konuyu bılmek mumkun degıl bılmedıklerımı burdan ogrenıyorum....ustamın ısmı var numarası var merakı olan arar sorar tartısır.....
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
tamam işte amacımız aynı bişeyleri konuşup öğrenmek. Ama mevzuya siz ne motordan anlıyorsunuz ne arabadan bir tek biz biliyoruz diye girerseniz zaten konuşmayı baştan bitirirsiniz. sizin ne kadar arabanıza istediğinizi yapma, istediğinizi yapıp satma hakkınız varsa, burda bu konu paylaşıldıkdan sonra burdakilerinde neden satıyorsun sorusunu sorma hakları var. Cevap vermek yada cevap verme tarzıda size kalmış. eminim iyi bir ustanız var, eminim işini iyi biliyor zaten kimse onun ustalığını tartışmadı. Herkes yapılan uygulama konusunda çekincelerini söyledi o kadar. Ben vx80 e 35 lastik taktığımda bile bundan daha çok eleştiri almıştım.</div>