Defender.Wolf
Ana Kamp
<div class="bbWrapper">Selamlar,<br />
gezenbilir 'in forum sayfalarında yaptığım araştırmalar sonunda 2,5 düz dizel 110 kasa bir Defender almaya karar verdim.Bu kararım da en etkili faktör;çoğu kişinin en az sorun çıkaran model olduğu doğrultusundaydı.<br />
İlk etapta 2. aracım olarak yalnız hafta sonları ve off road aracı olarak kullanmayı planlıyorum...<br />
Daha sonra; ya çiftlik işlerinde iş makinesi olarak ya da belki tdi motor'la değişip(ya da yükseltip) karavan uygulaması yapıp uzun seyahatler yapmayı istiyorum. <br />
Ama ilk olarak düz bir dizele kavuşup,onu en ince ayrıntısına kadar tanımak ve gerekli tüm yükseltmelerini yapmak istiyorum.<br />
<br />
Siz değerli arkadaşlara,ağabeylere sorum;<br />
acaba düz dizel motor 110 kasa da karşılaşabileceğim en kötü senaryolar,en kronik arızaları ve bunların üstesinden ortalama ne kadar maliyetler le başa çıkabilirim?<br />
Okuduğum kadarıyla boch marka pompa şiddetle öneriliyor,bunun dışında beygirine katabileceğim bir modifikasyon var mı?<br />
Malum sitelerde arayışım sürüyor,sizlerden gelecek önerilere ve tavsiyelere açığım..<br />
En kısa zamanda makineme kavuşup aranızda olmak dileğiyle,<br />
teşekkürler,saygılar..</div>