Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sync Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,963
Ynt: Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı?

ncmsrn' Alıntı:
Ayrıca yanlış bilmiyorsam standart 3,5 V8 150 hp ve basit uygulamalar ile 200 hp yapılabiliyor.
Puma tabir edilen 200 tdi ve 300 tdi ler ( transit motor) sanırım 130 hp . Ayrıca dizel ve benzinli araçların işletme maliyetleride çok farklı. Pompa enjektör kızdırma bujileri genel bakım vs. masrafları benzinliye göre daha yüksek. Dizel in de kendine has kullanıma göre + ları vardır. Bu konuda puma motorlu kullanan arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır. Puma konusunda fazla bilgim yok.
Kalın sağlıcakla.
ARKADASLAR 130 PS PUMA MOTOR ARIYORUM 110 DEFENDER ICIN NEREDEN VE KACA ALABILIRIM / BILEN ARKADASLARIN BILGI VERMESI DILEGIYLE, TSK.

Etiketler

nkurtkaya' Alıntı:
Sakalli ustamiza sor, o bulur.

NEJAT KARDES, SAKALLI USTA BIZEDE YARDIM EDEBILIRMI PUNA 130PS ICIN EGER OLUR DERSENIZ,LTF KONTAK KURMAMA YARDIMCI OLUN. SAOLASIN

Q4.jpg

JOSHUA9' Alıntı:
NEJAT KARDES, SAKALLI USTA BIZEDE YARDIM EDEBILIRMI PUNA 130PS ICIN EGER OLUR DERSENIZ,LTF KONTAK KURMAMA YARDIMCI OLUN. SAOLASIN

Puma motoru Alanya'dan Hasan Kola'ya sorun, mutlaka yardimci olacaktir.

Arkadaslar Merhaba ,

Konuyu yeniden canlandırıp birseyler sormak istiyorum.

Elimde orjinal ingiliz kasa 90 lık 2.5 benzinli bir def var.

Motoru TD5 mi yapmsam 300 tdi mi yoksa efsane olan 3.5 V8 mi konu ile ilgili bilgi ve tecrubelere ihtiyacım var. Yakıt giderleri,kullanımı vs.

Aracı hic off road ta kullanmıyorum sade sehirler arası tatil gidis gelişlerinde ve aralarda sehir içi.

Uzun bir süre önce yapılabiliyordu rahatlıkla. Şuan yapamazsınız. Yönetmelik değişti yıllardır kimse yapamıyor. Başka bir yolla yapabilirsiniz ama dediğim gibi 2 defender parası vermeniz gerekiyor.
Anladım , mesaj alınmıstır ,tesekkur ederim acıklama için , temiz bir 3.5 v8 arayısı baslasın bakalım

Motor değişimine girecekseniz, girmişken 3.9 yapın derim bende.
Ama is sadece motorla bitmeyecek.
Aktarma organlarında da iyileştirmeler yapmanız gerekecek.

3.9 chevrolette motorlu 200küsür hplik bir defe bindim.
Bambaşka bir boyut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,795
Kaydolan Son Üyemiz
tora2005

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR