berk
"DEFENDER" is the sign of the sick mind :)
Ynt: Defender 3.5 v8 mi?300 tdi veya Puma mı?
ortadakı beyaz naci abının aracı dımı abı? boluda nerdeyse 90 derecelık engelı astıgında v8 dedım.. mustafa abının td5 nın akıs kestıgı yerde nacı abınınkı catır catır yurumustu cok acayıp bısey eger bunun kullanım malıyetıne katlanabılceksenız dusunnmeden v8 derım ben gunluk defender kullanıcısyım hıdrolık dıreksıyondan sonra arac cocuk oyuncagı gıbı oluyor gecıs üstünlugunuzu yada mınıbuslerın takxilerın sızden korkmasını zaten soylenmıyorum
sehır ıcınde ata bınmek gıbı bırsey
nkurtkaya' Alıntı:Hiç bilmemek daha iyi![]()
3.5 Edelbrock olan 1 depo (80lt) ile en fazla 500 km gidiyor.
3.9 Arazide km'de 1 TL yakıyor
Her iki motorun da tüketimi aynı seviyede.
İşin ilginç tarafı 2.5 benzinli ile V8'in tüketimi aslında aynı sayılır, V8'de daha fazla tüketmenin esas nedeni o güce sahip olunca insan daha agresif kullanıyor.
ortadakı beyaz naci abının aracı dımı abı? boluda nerdeyse 90 derecelık engelı astıgında v8 dedım.. mustafa abının td5 nın akıs kestıgı yerde nacı abınınkı catır catır yurumustu cok acayıp bısey eger bunun kullanım malıyetıne katlanabılceksenız dusunnmeden v8 derım ben gunluk defender kullanıcısyım hıdrolık dıreksıyondan sonra arac cocuk oyuncagı gıbı oluyor gecıs üstünlugunuzu yada mınıbuslerın takxilerın sızden korkmasını zaten soylenmıyorum