D
doğasever
Ziyaretçi
Herkese selamlar.Uzun süredir siteye üyeyim yeni yeni msj yazmaya başladım şimdiye kadar sadece okuyordum.İstanbulda öğretmenlik yapıyorum.Doğaya tutkum karadenizde doğmamdan geliyor şehir hayatında uzaklaşmak ve uzun gezilerimde kullanmak için(gittiğim yerlerde de doğa gezileri planlıyorum)bir camper yapmak istiyorum.İstanbulda yaşıyorum ve aracı günlük kullanmayı düşünmüyorum sadece haftasonu gezileri için olur.Neden bu bölüme başlık açtım derseniz siz defenter kullanıcılarına mümkün olup olmadığını sormak düşüncelerinizi almak için.Türkiyede örneğe raslayamadım.Ambulans kasa olandan yapılıyor ama normak kasa defender 110 arkası koltuklar sökülüp,yalıtım yapılıp,vw westfalia projesinden esilenerek uydurmak ve diğer off road ekipmanlarıyla ve onların performansıve ağırlığını etkilemeden mümkün müdür.Ayakta durmasam da olur.Yapmak,yemek yapmak,mini bir wc banyo da, projeyi kendim şekillendirmeyi düşünüyorum .Yurt dışında yapılan projeler var.Daha çok afrika safarilerinde kullanılanlar tavan için açılan vs yapılmış.Toplanmış bir araç ve arka kısmını da ben toplamayı düşünüyorum 30bin gibi bir bütçem var.Ne dersiniz nekadar mantıklı ve mümkün.Defender doğru araç mı,yakıt fena değil,parça bulunabiliyor,alan m3 iyi.Cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.