Defender Ailesine Hoşbuldum...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Naturalist61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,339

Naturalist61

Benim sadık yarim kara topraktır...
Yer
Trabzon - İzmir
Değişik araçlardan sonra en son cj5 imi satıp 92 tenteli düz dizel def. aldım aranıza hoş buldum. Toparlama çalışmalarım yakında başlayacak nasipse. Önceliğim hidrolik direksiyon. Sonra diğer bakım ve onarımlar. Direksiyon benim için öncelikli. Çünkü çok sert. Kutu pompa araştırmalarım başladı. Temiz orj. çıkma arıyorum.Olmadı yeni alacağım Ayrıca stepnem yok. Normal jant. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa haberleşelim. Selam ve saygılarımla.

Etiketler
defender
Ynt: Defender Ailesine Hoşbuldum...

güle güle kullanın. hayırlı olsun. aracınızın ilk ve son haline kadar geçen süreci yakından takip edeceğim.

Merhabalar,
Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun Hasan kardeş.
Çabuk sattın bir dönem bende çabucak satardımya, bekliyoruz güzel gezi fotoğraflarını malun siz KİRAZIN BAŞKENTİ siniz kiraz çiçekleri arasında güzel durur.
Aliağa hurdalığına bakabilirsen gerçi sana birhayli uzak belki oradan daha hesaplı bulabilirsin.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Arkadaşlar artık akıllandım. Yok öyle 3 e al 5 masraf et tekrar 3 e sat. Bu araca lastik ve hidrolik direksiyon dan başka kuruş harcamıyacağım kararlıyım. En azından şimdilik öyle düşünüyorum. Selamlar...

defender masraf yapılacak bir araç ancak bence satılacak araç değil. en azından uzun bir süre. diğer bir yandan satılan araçların fiyatları uçmuş durumda. sizin söylediğiniz gibi 5 e yapılıp 3 e satılmıyor gibi geliyor bana.

Defender ınız hayırlı olsun. kazasız kullanın inşallah. yapım aşamalarınında bizide bilgilendirin.
ilgilenirseniz defender ımdan çıkma disco 1 jantlarım satılık şuan. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89276.0
saygılar.

dturan' Alıntı:
Defender ınız hayırlı olsun. kazasız kullanın inşallah. yapım aşamalarınında bizide bilgilendirin.
ilgilenirseniz defender ımdan çıkma disco 1 jantlarım satılık şuan. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89276.0
saygılar.

Teşekkürler. Özelden mesaj attım. Selamlar

Hemşehrim hayırlı olsun . Masraf konusu biraz espirili olmuş , Defender tam anlamıyla zarar makinası , bende 2 adet var halimi sen düşün .
Hidrolik direksiyon için artık proje istiyorlar oriinal de olsa fayda etmiyor 1992 den eski araçlarda kesin proje olacak.
Allah kolaylık versin ,selamlar .

ndogru' Alıntı:
Hemşehrim hayırlı olsun . Masraf konusu biraz espirili olmuş , Defender tam anlamıyla zarar makinası , bende 2 adet var halimi sen düşün .
Hidrolik direksiyon için artık proje istiyorlar oriinal de olsa fayda etmiyor 1992 den eski araçlarda kesin proje olacak.
Allah kolaylık versin ,selamlar .

Sayın hemşehrim benim araç 92 model onada isterlermi acaba. Aracı Trabzondan aldım ve İzmirde olmama rağmen plakayı değişmedim. En azında 61 plakadan istememeleri lazım. :smiley:) Ben daha öncede Trabzon tüv de plan proje istendiğini duymuştum. 2 yıl önce bende 88 model dodge pw 150 vardı ben onu hid. direksiyona çevirmiştim İzmir tüv. istememişti. Acaba yöresel olarak ufak tefek değişiklik mi gösteriyor muayeneler... Selamlar.

Bir gerçek varsa bu araçlar hid. direksiyonsuz kullanılmaz ne pahasına olursa olsun takacağım . Başka çıkar yol yok. Hayırlısı...

Naturalist61' Alıntı:
Bir gerçek varsa bu araçlar hid. direksiyonsuz kullanılmaz ne pahasına olursa olsun takacağım . Başka çıkar yol yok. Hayırlısı...
son durum nedir aracınızda?

öncelikle aracınız hayırlı olsun. ayrıca aramıza hoş geldiniz. hidrolik direksiyon için proje şart artık. :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR