Defender Alacağım Yardım Lütfen...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asidoktor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,603
Overland Anatolia buluşmasına denk gelirseniz bütün neredeyse bütün varyasyonlara denk gelebilirsin...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Overland Anatolia buluşmasına gitmeyi çok isterim yakın zamanda olursa inşaallah süper olur.

Pazar günü listedeki defenderlardan birine gittim.araç fotoğraflardaki gibi deyildi.fakat o ilk bir kaç dakika vardır ya.bu koltuğa oturdum ve dedimki defender bana göre deyil.en azından bu araç bende bu duyguları uyandırdı.artık yeniden japona dönme kararı aldım.ya l200 ya hilux yada yeni rangerlardan bir expedition aracı yapmaya karar verdim.şimdilik defendera elveda.ama derli toplu bir defenderla inşaallah bu inanışım bir gün kırılır.herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim.

Bende Defender arastirmalariyla basladim takibe Nissan Patrolda bitti bu is.Kismet birazda amac ve ihtiyac kriterlerine gore onceliginizi belirleyenilirsiniz GrandCherokee lere cok baktim mesela ama bir anda tuplu aracin bana uygun olmayacagina karar verdim o kulvardaki araclari elemis oldum bir anda mesela birde almayi dusundugunuz araci surdugunuzde cok sey sekilleniyor.

Özgür

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen öyle kapıyı açıp koltuğa otururana kadar olayın %70 i bitiyor.o an hissediyorsun zaten.ama yinede yeni bir defender da bir gün mutlaka deneyeceğim.

şeklini beğendiğinizi düşünüyorum defenderın fakat ilk deneme son deneme çok fark etmeyecektir en fazla bindiğiniz araçtan biraz daha konforlu koltuk olacaktır his hep aynı kalacak küçük kamyon kullanım hissi hiç değişmeyecek

ama dizaynı beğeniyorsanız yine deneyin ama yakınızda olan diğer seçeneklere binmeden ilk araçta karar vermeyin

birde merak ediyorum hangi his sizi soğuttu

Öncelikle söylemem gereken araç çok üstün körü toplanmış.fotoğraflardaki gibi deyil.trimlerden koltuğuna.koltukla direksiyon nerdeyse birbirine değiyor.tabi burda arkadaşı suçlamıyorum.herkes kendi zevkine göre dizayn esebilir.araç koltuğuna oturduğunuzda sahiplenme duygusu oluşmadı.daha çok ben bu aracı nasıl zaptederim duygusu hakim oldu.hani 20-25 bin liralık defender olsa neyse ama o fiyat bandındaki bir arabada insanın beklentisi artıyor tabi.ama yinede dediğinize katılıyorum daha derli toplu bir araçta denemem lazım zaten ben uzun yol aracı expedition aracı olsun istiyorum.defender buna uygun ama ilk izlenim olumsuz oldu.Allah'ın hakkı üçtür derler bakalım ne olacak.

uzun yol expetion aracı hiçbir zaman çok konforlu uzun yol aracından çok işlevsel bir yol aracı oluyor en azından araştırmalarımdan ortaya çıkan sonuç

birde araç büyük bir yapıya sahip ama L200 den daha büyük değil

sol kapı hep çok yakın olacak size ne yapılırsa yapılsın koltuk ve direksiyon yakınlığı koltuğun yanlış seçimi olabilir biraz ince yapılı bir oturağı olan koltuk seçmek lazım

bence alıp kendiniz toplayın benim araştırmalarımdan çıkan sonuç bu bende o yönde ilerliyorum

Ekpsedisyon aracı hazırlamak başka hafta sonu dağ bayır gezmek başka. Her iki aracın ihtiyaçları da başka haliyle.

Bizim başlangıç noktamız tam tersi idi. Hafta sonu şehirden kaçalım biraz kafa dinleyelim idi. Nerelere geldik. Ekspedisyondan tutunda hafta sonu kamplarına ya da extreme sürüş ve kamplara kadar yapıyoruz. En güzeli de ailece çoluk çocuk...

Defender tercih sebebi kesinlikle değil. Bu biraz da yaşam tarzı... Attan inip katıra biniyoruz. Ama unutmamak lazım ki büyük kervanların da başında hep katır vardır.

Ekspedisyon konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum. Gerek araç hazırlığı gerekse rotalara kadar. Zaten aramanızı bekliyorum.

Aynen öyle kapıyı açıp koltuğa otururana kadar olayın %70 i bitiyor.o an hissediyorsun zaten.ama yinede yeni bir defender da bir gün mutlaka deneyeceğim.

Merhaba koltuğa çok takılmayın, kişiye ve konfora göre değişir mesela orijinal defender koltuklarını hem sert hemde kafa destekleri olmadığından pek sevmem sürüşü de çok etkiliyor, ben 175 cm ve 70 kg ım kendi aracıma sparco spor koltuk taktım ve inanılmaz rahat ettim ancak bacakları ve gövdesi benden biraz daha kalın bir arkdaş hiç rahat edemedi, misal discovery koltuğu takılmış bir defender bulursanız birde onu deneyin sizi çok sıkıştırmayacaktır. zaten bana göre defednerın biraz kokpitimsi kabin yapısı gereği boyu 180 cmden uzun biri için defender son derece kullanması zor bir araç, ama en önemlisi karar vermeden sırf oturmakla kalmayın bir kullanın derim

ilk fırsatta deneyeceğim emre beylerin defender buluşmasında inşallah).boyum 184cm ondan olabilir.buarada emre bey sizi ilk fırsatta arayacağım.ameliyathanede tel çekmiyor.akşamlarıda rahatsız etmeyeyim diye arayamadım...

en doğru kararı verdiğinize sevindim alın bir çift kabin bakın keyfinize oohhh ne rahat dünya hele yeni hılux yokmu beni benden aldı

Defender veya series bindiğimde bir yüksek yaylaya gittiğimde dağların seviyesine geldiğimde dünyalar benim oluyor yol yerine tepelerden engebeli yollardan geçmek bide defenderin arazide verdiği güven mutluluk gece o karanlık dağlarda kamp kurma gece ateşi yakma o ateşte tek demlik çay ) bana doğayı dağları sevdiren land Rover oldu şuan bile hiç bir araçtan zevk alamıyorum defender series ten başka araç kullanamıyorum heves ile başladım bağımlılık oldu aslında defenderi sevmek lazım hayırlısı diyelim