Defender Alacağım Yardım Lütfen...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asidoktor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,904
Defender kolay bir araç değil, herkes sevmez, zaten sevmek de yetmez kullanabilmek için, garip bir bağımlılık gerekir. Deneyerek karar vermeniz en doğrusu olmuş.
Bence sizin kullanım amacınız için doğru olan LR araç Discovery II Td5'dir.

LPG'li alınır mı alınmaz mı, onu da tartışalım Bu aralar ilanlarda 5K olanlar genellikle LPG'li. Herhalde son dönemde hangi kurumun ihaleye çıktığı, rüzgarın yönünü belirliyor.

Benzinli mi dizel mi Efsane konular hiç bitmez

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araci surup inince kapisini emin olun son kez kapatmis olursunuz yok boyle bir eziyet üretim hatası, özel sektörün kamuyu elleme aracı, mukavva,

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

190 boy 95kg yum. Her zaman beklerim

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araci surup inince kapisini emin olun son kez kapatmis olursunuz yok boyle bir eziyet üretim hatası, özel sektörün kamuyu elleme aracı, mukavva,

Bu da bir bakış açısı tabi. Ben her seferinde başka şekilde düşünüyorum mesela.

190 boy 95kg yum. Her zaman beklerim

Abi sen ya baska arabaya binmemişsin ya hava yagmur soguk fark etmez cami acarim kolu da soldan camdan uzatirim diyirsun ya da kendine eziyet etmeyi seviyirsun kötü yav araç güzel ama kötü , iyi olsa diyecegim iyi hatta iyi olmasini cok temenni ettim guzel olduhu icin beni de bir ara agina dusurecekti kara dullar gibi erken ayildim dusmedim i guzel gorunumlu agina max 15 liralik araba alican zank zunk vurucan atlican cikicab kirilincada hurdaya cikartican 4x4 toros sw

Başka bir konuda yazdıklarımı burada da paylaşayım. Aynı şeyden bahsettiğimiz belli olsun ✌

Sat kurtul abi bu hastalıktan vur neşteri kurut kangreni kurtul sanayiden en iyi atazi araci sanayiye en az ugrayan aractir ben de bunu biliyorum hic gitmek istemiyorum artik sanayiye en az sikinti yapan arac neyse onu bulucam olmadi kendim yapicam ))

Çok şükür benden önceki tüm hazırlık kısmında çok emek harcanmış. Şu An sıkıntım yok...

Vay bizim konu canlanmış.) valla defenderdan vazgectikten sonra wj 4.7 arayayim dedim temiz yok.ilanda hemen satılıyor. Okadar sinir oldumki defender a yeniden gözüm ilişti) ama sonra topladim kendimi.valla sanayiye az sokan expedition aracı aramaya devam.olmadı 2007 2010 arası x trail alıp efendi gibi light ezpedition yaparım.valla yok araç bulunmuyor. Off road için cesit çok.bizim için yok.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Korando kj al , istediklerinin hepsini bulursun araçta ben aldim buldum rahat her yere cikiyor iniyor klima otomatik vites 4.89 ayna mahruti tcs( traction control system) benz motor ben seviyorum aracimi bu ara unimog 416 imda var acaba satsammi ?cunku korandodan sonra binesim gelmiyor moga o kadar da masraf etmistim

Korando Kj 3.2 6 silindir 220 hp olanlara bakin uzerinde efsanevi mercedes s 320 maybach motoru var aslinda Turkiyedeki en cilgin arazi araclari kare kasalarin sasesinin olmadigini dusunursek