Defender Alacağım Yardım Lütfen...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asidoktor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,854
Defender kolay bir araç değil, herkes sevmez, zaten sevmek de yetmez kullanabilmek için, garip bir bağımlılık gerekir. Deneyerek karar vermeniz en doğrusu olmuş.
Bence sizin kullanım amacınız için doğru olan LR araç Discovery II Td5'dir.

LPG'li alınır mı alınmaz mı, onu da tartışalım :smiley: Bu aralar ilanlarda 5K olanlar genellikle LPG'li. Herhalde son dönemde hangi kurumun ihaleye çıktığı, rüzgarın yönünü belirliyor.

ilk fırsatta deneyeceğim emre beylerin defender buluşmasında inşallah:smiley:).boyum 184cm ondan olabilir.buarada emre bey sizi ilk fırsatta arayacağım.ameliyathanede tel çekmiyor.akşamlarıda rahatsız etmeyeyim diye arayamadım...
Araci surup inince kapisini emin olun son kez kapatmis olursunuz yok boyle bir eziyet üretim hatası, özel sektörün kamuyu elleme aracı, mukavva,

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araci surup inince kapisini emin olun son kez kapatmis olursunuz yok boyle bir eziyet üretim hatası, özel sektörün kamuyu elleme aracı, mukavva,

Bu da bir bakış açısı tabi. Ben her seferinde başka şekilde düşünüyorum mesela.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

190 boy 95kg yum. Her zaman beklerim

Abi sen ya baska arabaya binmemişsin ya hava yagmur soguk fark etmez cami acarim kolu da soldan camdan uzatirim diyirsun ya da kendine eziyet etmeyi seviyirsun kötü yav araç güzel ama kötü , iyi olsa diyecegim iyi hatta iyi olmasini cok temenni ettim guzel olduhu icin beni de bir ara agina dusurecekti kara dullar gibi erken ayildim dusmedim i guzel gorunumlu agina max 15 liralik araba alican zank zunk vurucan atlican cikicab kirilincada hurdaya cikartican 4x4 toros sw

Başka bir konuda yazdıklarımı burada da paylaşayım. Aynı şeyden bahsettiğimiz belli olsun ✌

Düz dizel demek aslında sadece motor demek değil. Felsefi yaklaşmak lazım Defender lara. Yoksa hepsi araç bugün beyazı yarın siyahı.
Düz dizel hakikaten sabır işidir. Her anlamda. İstanbul da şehir içi hız limiti 80kmh ile "limitli" ama bilmezler ki 80 zaten sizin Son hızınız :smiley:
Durmaz ön diskler şişer arkalar zaten kampana tutmaz.
El freni bisiklet teli kambur şişer zırt pırt. Suya girince paslanır en nihayetinde 2 tane yay var içinde.
Konfor YOK tekrar yazıyım YOK :smiley:
Biraderim düz dizel kullandı 5 sene kadar sırf yol yaparız diye düz benzin aldık aynı terane arada 10 beygir fark var.
Fakat altını çizerek söylüyorum Defender lâ asfaltta kaç km ile gidebilirseniz aynı konfor ve süratle hehangi bir zeminde de gidebilirsiniz. Abartısız...

Düz dizel alıp keyfimce toplarım demek gerçekten çok büyük cesaret işi. Yapılamaz mı yapılır.

Kendimden örnekleme gerekirse düz ama full aksesuarlı bir Defender alıp sadece motor değiştirecektik. Onun yerine biraz da şans ile hazır TDI aldık.

Gerçekten bir süre sonra sanayi kabak tadı veriyor çünkü zaman geçtikçe yani siz ustalaştıkça size atılan kazıkları fark etmeye başlıyorsunuz.

Daha da yazarım ama sizi de sıkmak istemem açıkcası :smiley::smiley:

Sat kurtul abi bu hastalıktan vur neşteri kurut kangreni kurtul sanayiden en iyi atazi araci sanayiye en az ugrayan aractir ben de bunu biliyorum hic gitmek istemiyorum artik sanayiye en az sikinti yapan arac neyse onu bulucam olmadi kendim yapicam ))

Sat kurtul abi bu hastalıktan vur neşteri kurut kangreni kurtul sanayiden en iyi atazi araci sanayiye en az ugrayan aractir ben de bunu biliyorum hic gitmek istemiyorum artik sanayiye en az sikinti yapan arac neyse onu bulucam olmadi kendim yapicam ))

Çok şükür benden önceki tüm hazırlık kısmında çok emek harcanmış. Şu An sıkıntım yok...

Vay bizim konu canlanmış.:smiley:) valla defenderdan vazgectikten sonra wj 4.7 arayayim dedim temiz yok.ilanda hemen satılıyor. Okadar sinir oldumki defender a yeniden gözüm ilişti:smiley:) ama sonra topladim kendimi.valla sanayiye az sokan expedition aracı aramaya devam.olmadı 2007 2010 arası x trail alıp efendi gibi light ezpedition yaparım.valla yok araç bulunmuyor. Off road için cesit çok.bizim için yok.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay bizim konu canlanmış.:smiley:) valla defenderdan vazgectikten sonra wj 4.7 arayayim dedim temiz yok.ilanda hemen satılıyor. Okadar sinir oldumki defender a yeniden gözüm ilişti:smiley:) ama sonra topladim kendimi.valla sanayiye az sokan expedition aracı aramaya devam.olmadı 2007 2010 arası x trail alıp efendi gibi light ezpedition yaparım.valla yok araç bulunmuyor. Off road için cesit çok.bizim için yok.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Korando kj al , istediklerinin hepsini bulursun araçta ben aldim buldum rahat her yere cikiyor iniyor klima otomatik vites 4.89 ayna mahruti tcs( traction control system) benz motor ben seviyorum aracimi bu ara unimog 416 imda var acaba satsammi ?cunku korandodan sonra binesim gelmiyor moga o kadar da masraf etmistim
uploadfromtaptalk1453500333533.jpg
uploadfromtaptalk1453500349481.jpg
uploadfromtaptalk1453500498095.jpg
uploadfromtaptalk1453500519535.jpg

Korando Kj 3.2 6 silindir 220 hp olanlara bakin uzerinde efsanevi mercedes s 320 maybach motoru var aslinda Turkiyedeki en cilgin arazi araclari kare kasalarin sasesinin olmadigini dusunursek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR