<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 171694" data-quote="Kuzey44" data-source="post: 1509104"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1509104"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1509104">Kuzey44' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selamlar. Merak ettim, defender sevdalıları araçları alırken nelere bakıyor? Fiyat, kaporta boya, motor, off road donanımları, çok para harcanıp lüks hale getirilmiş araçlar.... fikirlerinizi yazarsanız herkes faydalanabilir... herkese ıyigunler dilerim...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>çok derin bir mevzuya dalmışsın şimdi başlar alınmaz aman uzak dur masrafından kurtulamazsın sanayiden çıkamazsın diyenler çok kulak asma öncelikle bu aracı seveceksin ve ne beklediğini bileceksin ve en önemlisi elin takım tutacak ben 3 yıldır kullanıyorum aylık minimum 2 bin km yol yapıyorum şükür daha yolda kalmadım hiç mi arıza çıkarmadı illaki çıkardı ama mekaniği o kadar basit ki çok kolay halledilebiliyor parça bulma sıkıntısı yok çıkma ve sıfır olarak temin edilebiliyor yolda giderken çektiği dikkati anlatmaya gerek yok ama benim için en önemlisi ortam ve arkadaşlık alıyorsunuz bu araçla çok güzel toplantılar sohbetler kamplar getiriyor peşi sıra varsa fırsatınız katılın öyle bir organizasyona ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız kısacası çok arıza çıkarmasa da ilgi alaka isteyen araçlar yaşı ve kullanım amacı itibari ile</div>