Defender Arıyordum - Ford Explorer Buldum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ThePunisher Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,817

ThePunisher

Ana Kamp
Yer
Istanbul/Üsküdar
Herkese selamlar ve yeni yiliniz hayirli olsun,1 sene öncesine kadar chevy blazerim vardi sattim ve simdi tekrar 4*4 almak istiyorum aklimda CJ8 vardi ama Defendere kalbim daha cok kaydi cok yakisikli heybetli bir arac yani ilk görüste asik oldum simdi arastiriyorum internetten ama cok kararsizim bütcem max. 30.000TL oda gerckten max. 20.000-25.000 ilk düsüncem ama cok cok temiz ve kacirmamam gereken bulursam 30bine kadar cikabilirim ilk önce sormak istedigim yada daha dogru bu sitedeki satan arkadaslarin tecrübesine dayanarak yardim istiyorum hem belki satan olur hem yardim icin tavsiyelerinizi bekliyorum ,defenderin hangisini tavsiye edersiniz düz dizelmi mesela? simdiden herkese yardimlari icin cok cok tesekkür ederim kalin saglicakla.

Etiketler
Ynt: Defender Arıyordum - Ford Explorer Buldum

Merhaba,

Ayırdığınız bütçe dahilinde, turbo motorlu ( Defender'larda en iyi motorlar 200 - 300tdi ve Puma tabir edilen Ford Transit motorlulardır. ) Defender bulmanız zor görünüyor.
Bakımlı ve iyi kondisyonlu bir 2.5 düz dizel Defender işinizi uzun süre görebilir. İhale çıkması, toplanmamış, ucuz bir Defender satın alıp toplamaya kalkmak yerine; toplanmış, sorunsuz bir Defender satın almanız, maddi - manevi sorun yaşamamanıza ve Defender sevginizin devam etmesine yarar ( zaten harcanacak para, şuan satılan iyi kondisyonlu bir Defender fiyatı ile +/- aynı olacaktır ).

Anasayfa'da, İlan Panosu link'i altında, Araçlar kategorisinde satılık Defender'ları görebilirsiniz.

Hayalinizdeki araca en kısa zamanda kavuşmanızı dilerim.

İyi çalışmalar,

Barış

bilgileriniz icin cok tesekkür ederim,simdi ben ucuz kendim toplamak icin araba aramiyorum biraz para katip temiz toplanmisi daha makul,ama benim sorum benim bütcemde 20000-26-27bin civarlarinda temiz iyi dediginiz puma motorlu bulabilirmiyim? burdaki ilanlarda baktim öyle bulamadim yada gözümden kacti yinede burda ilanlari yeniden gözden gecirecegim,tavsiye edeceginiz arac var ise her zaman acigim :smiley: ayrica bir sorum daha var birde CJ8lerde cok icimden geciyor onlar icin birsey söyliyebilirmisiniz daha dogrusu CJ8ler nasildir tavsiye edilirmi,eger diyorum defender bulamassam istedgim gibi CJ8 alabilirim,hersey icin tesekkür ederim,saglicakla kalin.

ThePunisher' Alıntı:
bilgileriniz icin cok tesekkür ederim,simdi ben ucuz kendim toplamak icin araba aramiyorum biraz para katip temiz toplanmisi daha makul,ama benim sorum benim bütcemde 20000-26-27bin civarlarinda temiz iyi dediginiz puma motorlu bulabilirmiyim? burdaki ilanlarda baktim öyle bulamadim yada gözümden kacti yinede burda ilanlari yeniden gözden gecirecegim,tavsiye edeceginiz arac var ise her zaman acigim :smiley: ayrica bir sorum daha var birde CJ8lerde cok icimden geciyor onlar icin birsey söyliyebilirmisiniz daha dogrusu CJ8ler nasildir tavsiye edilirmi,eger diyorum defender bulamassam istedgim gibi CJ8 alabilirim,hersey icin tesekkür ederim,saglicakla kalin.

Marka tercihi tamamen kişi ile alakalıdır :smiley: Ben Land Rover derim ;D
Jeep modelleri hakkında herhangibir yorum yapamam çünkü bilmiyorum.
Bir önceki yazımda da belirtmiştim: Bahsettiğiniz fiyatlara turbo motorlu ve toplanmış, aksesuarlı bir Defender bulmanız biraz zor.

Tavsiye debileceğim Defender linki:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82505.msg1046816#msg1046816

Kolay gelsin.

Barış

herkese tesekkür ederim ,nerden nereye defender bakarken Ford Explorere asik oldum ve hemen nikahlandik :smiley: cok hosuma gitti tesadüfen Ford denk geldi baktim, gördüm,bakimli,temiz, dayanamadim aldim,en kisa zamanda resimleride eklerim.Tekrardan herkese yardimlarindan dolayi tesekkür ederim.

Hayırlı olsun.

Hem temiz halini hem çamurlu halini görmek isteriz ama.
;D

cok sagol,insallah, sabirsizlikla bekliyorum, oyuncagini bekleyen cocuk gibiyim, malesef ayin 20sinde arabayi alabilecegim,napalim bekliyecegiz artik.

Merhaba,

Aracım satılıktır, ben de Bülent Bey'den aldım üç ay önce, şimdi farklı planlarım olduğu için satıyorum, ilgilenirseniz görüşelim:

Selamlar
Cem

:smiley:

IMG_0846.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,115
Kayıtlı Üye Sayımız
167,021
Kaydolan Son Üyemiz
brsakman

Çevrimiçi üyeler