DEFENDER ARIYORUM WİLLYS ARACIMLA TAKASDA OLABİLİR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrahgezgen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,640

emrahgezgen

Ana Kamp
Yer
ANKARA
MERHABA ARKADAŞLAR 1987 İLE 1990 MODEL ARASI LPG Lİ DEFENDER ARIYORUM 14.000 TL BÜTÇEM VAR ARACINA GÖRE DEĞİŞEBİLİR İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR...

YADA 1963 MODEL WİLLYS ARACIMLA TAKASDA YAPABİLİRİZ ARAÇTA TOFAŞ MOTORU VARDIR LPG LİDİR AMA MOTORU İŞLETMEDİM ESKİ MOTORU ÇOK YAKIYOR DİYE BU MOTORU ATTIM FATURASI OLMADIĞI İÇİN O ZAMAN İŞLETMEDİM ORJİNAL MOTORUDA DURUYOR ONUDA VERECEM ARACIN 4 SENEDİR MUAYENESİ YOKTUR ORJİNAL MOTORU TAKILIP MUAYENEDEN GEÇER ARAZİDE SORUNSUZDUR UFAK TEFEK MASRAFLARI VARDIR TABİKİ FİYAT 6.000 TL İSTİYORUM

22052010301.jpg

22052010296.jpg

22052010295.jpg

22052010300.jpg

Etiketler
Ynt: DEFENDER ARIYORUM

Aradığınız özellikleri ve bütçenizi belirtirseniz üyelerimiz daha fazla yardımcı olacaktır.

Ynt: DEFENDER ARIYORUM WİLLYS ARACIMLA TAKASDA OLABİLİR

1993 model orjinal 39.000 km de tamamen sorunsuz ve full aksesuarlı lpgli düşünürseniz,5417675758 nolu tlfdan irtibata geçebiliriz,aynı zamanda bende cj5 de olduğu için maalesef takas düşünemem,başka bir arkadaşla pazarlık aşamasında olduğumdan dolayı acele geri dönerseniz sevinirim,bilginize saygılar

1993 model defender var. Tüplü. Yalnız bütçenizin 1oootl üstünde. 15bin tl.Düşünürseniz mesaj atın lütfen.

pikap düşünmüyorum. teşekkür ederim :smiley:

SATILIK 1963 MODEL WİLLYS TUZLA UZUN ŞASE

1963 MODEL ARAÇTA TOFAŞ MOTORU VARDIR LPG LİDİR AMA MOTORU İŞLETMEDİM ESKİ MOTORU ÇOK YAKIYOR DİYE BU MOTORU ATTIM FATURASI OLMADIĞI İÇİN O ZAMAN İŞLETMEDİM ORJİNAL MOTORUDA DURUYOR ONUDA VERECEM ARACIN 4 SENEDİR MUAYENESİ YOKTUR ORJİNAL MOTORU TAKILIP MUAYENEDEN GEÇER ARAZİDE SORUNSUZDUR 4x4 SORUNSUZ ÇALIŞIR KAPORTASI İYİ DURUMDADIR FİYAT 6.000 TL İSTİYORUM İLETİŞİM 0532 622 56 29

SATILIK 1963 MODEL WİLLYS TUZLA UZUN ŞASE

1963 MODEL ARAÇTA TOFAŞ MOTORU VARDIR LPG LİDİR AMA MOTORU İŞLETMEDİM ESKİ MOTORU ÇOK YAKIYOR DİYE BU MOTORU ATTIM FATURASI OLMADIĞI İÇİN O ZAMAN İŞLETMEDİM ORJİNAL MOTORUDA DURUYOR ONUDA VERECEM ARACIN 4 SENEDİR MUAYENESİ YOKTUR ORJİNAL MOTORU TAKILIP MUAYENEDEN GEÇER ARAZİDE SORUNSUZDUR 4x4 SORUNSUZ ÇALIŞIR KAPORTASI İYİ DURUMDADIR FİYAT 6.000 TL İSTİYORUM İLETİŞİM 0532 622 56 29

Selam arkadaşım Hayırlı satışlar aracının ilanlarını malum sitelerden hatırlıyorum tofaş motoru sende kalsın orj motoru ile aracın fiyatıne olur Orj motorda problem varmıydı çatlak-patlak vs selamlar

merhaba kardeşim 1991 110 benzin lpg libende var motor yeni yapıldı lpg atiker süper beyinli subap yağlamalı ön arka fren balata disk ve merkezler yeni debriyaj benzin deposu pompa şamandıra akü distiribitör yeni çift kalorifer lpg ruhsata işli 2014 ün 3 cü ayına kadar muayenesi var yürürü mükemmel arazisi çalışıyor antalya türk tlkm çıkma beyaz orjinal boyası ile duruyor ilgilenirsen tlf 0554 324 90 52 mustafa fiyatıda 15000 tl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR