Defender Arka Difransiyel Kilidi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahadbx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,454

tahadbx

Wild As It Can Be
Yer
Samsun
Merhaba arkadaşlar. Ben de defenderıma arka dif kilit takmak istiyorum. 93 model benzinli. Nasıl bir kilit almam lazım.?
Mekanik ya da sadece istendiğinde devreye giren bir kilit istiyorum açıkcası...
Bir de konunun birinde bir arkadaş merkezi kilidi açmadan araç hareket etmez tarzında bişey yazmış, böyle bir şey var mı?

Etiketler
Ynt: Defender Arka Difransiyel Kilidi

valla bildiğim kadarıyla mümkün arb marka havalı kilit diferansıyel var komple satılıyor galiba ..

Mekanik kilitte detroit true track tavsiye ederim. Havalı kilitte Tjm yada arb kilit alabilirsiniz. Merkezi kilidi açmadan araç hareket etmez den kastınız difflock a almak ise bu bilgi yanlış. Aracın diflocka almadan hareket etmeyeceği tek durum kesik ile aks olur.

Ben de aslında dif lock almadan araç hareket etmez denilince şaşırmıştım. Aslında orada cvp verecn arkadaş zincir takmakla karda gitmekle alakalı dedi sanırım.
Kilit konusuna gelince 600tl civarı mekanik kilitler varmış sanırım. Ya da en ucuz nasıl hallederiz bu kilit olayını?

Malesef 600 tl ye kilit yok. Benim bildigin en ucuz kilit 1800 civarında idi.

selam geçtiğimiz hafta kayalar otoya sordum 1800 tl civarında idi, oda arka detroit sürekli kilit, arb yada havalı diğer kilitleri bilmiyorum.

bende kilit takacağım, ama bu fiyattan daha ucuz bir çözüm yok... 600 tl gibi rakamlar hayal gibi)))

Benim kafam baya bir karıştı. Ben şimdi sadece ben istediğimde devreye giren ve çıkan bir kilit istiyorum. Hangi model oluyor :D

Havalı kilit oluyor. ARB nin var. internette aratın videosunu görürsünğz. Komprosorlü bir sistem yani anlayacağınız.

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. ARB havalı almam gerekiyor sonucuna vardım. Ama fiyatlar çok yüksek. Galiba bu sevdadan vazgeçeceğim şimdilik.

mehmetbaba' Alıntı:
selam geçtiğimiz hafta kayalar otoya sordum 1800 tl civarında idi, oda arka detroit sürekli kilit, arb yada havalı diğer kilitleri bilmiyorum.

bende kilit takacağım, ama bu fiyattan daha ucuz bir çözüm yok... 600 tl gibi rakamlar hayal gibi)))

bu detroit sürekli kilit aracın dönüşünü zorlaştırmaz mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.