"Defender" bilen elektrikçi arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Manta Ray Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,116
Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum

berk' Alıntı:
aynen abı bu ılandan bahsettım.. pekı wireless olayı bukdar camur su vs sonrası sorun cıkarırmı? bende gecen vıncımı 5-6 defa cok zorlu sartlarda kullandım hıc sıkıntı cıkarmadı ama kablo olayı dert yanı ama 65 cok bı rakkam degıl denemekte fayda var..

Ben de vincin elektrik kontrol ünitesi (selenoidlerin olduğu parça) sol çamurluğun içinde üst tarafta, davlumbazın üstünde. Wireless'ın kontrol parçası da buraya takılıyor. Zaten kapalı kutu içinde. Uzun sürede belki pas korozyon falan etkiler ama öyle çamurdan sudan etkilenecek konumda değil.

Etiketler

ihg70' Alıntı:
Ben de vincin elektrik kontrol ünitesi (selenoidlerin olduğu parça) sol çamurluğun içinde üst tarafta, davlumbazın üstünde. Wireless'ın kontrol parçası da buraya takılıyor. Zaten kapalı kutu içinde. Uzun sürede belki pas korozyon falan etkiler ama öyle çamurdan sudan etkilenecek konumda değil.

anladım abı parcayı almak sorun degıl ıste benım en buyuk derdım taktırmak.. bır bagaj dolusu elektrıkcının takması gereken malzeme var kuzu gibi depomda beklıyor sonerın oraya gelıp bır seferde bıtırmek ıstıyorum.. bu wireles etkılensede orjinal vinç kablosundan daha ucuz olması yıne mantıklı..

suyabatmaz' Alıntı:
Sağol Göktu, turbo kaşıntısına girmiştim ama muvaffak olamadım. Düz dizelden devam :D

motor kasıntısı tutar abı yakında senıde ehuhhehe :smiley: e resımlerını atsana gorelım yenı suyabatmazı :smiley: zu janlar cok guzel ama bellı :smiley:))

Selam Berk,

Motor konusunda, bu aralar bütün heyecanım söndü :smiley:
Defender'sız geçen aylar sonrası, bu aracımdan çok memnunum. Komple yanilenmiş bir araç. Uzun süre götürür beni diye düşünmekyeyim.
Zu'ların hastasıyım :D :D :D

baris_G4.jpg

Fıstık gibi ;)
Dodiklerini sevdim.
lastiklerin kaç?

Bi ara yanyana gelelim mi? 8)

285 ölçü lastikler İbrahim.
Dün Migros önünden geçerken kalabalık bir off-road ekibi ve senin Defender'ı gördüm, gelecektim yanınıza: otopark çok kalabalıktı, bir arkadaşlarımıza gidiyorduk ve geç kalmıştık. Hiç durmadım o yüzden.

Sınavlar dönemi başlıyor bizde, biraz daralmış durumdayım. Şu işleri bir yoluna koyayım, bir kahve içelim yine.

suyabatmaz' Alıntı:
285 ölçü lastikler İbrahim.
Dün Migros önünden geçerken kalabalık bir off-road ekibi ve senin Defender'ı gördüm, gelecektim yanınıza: otopark çok kalabalıktı, bir arkadaşlarımıza gidiyorduk ve geç kalmıştık. Hiç durmadım o yüzden.

Sınavlar dönemi başlıyor bizde, biraz daralmış durumdayım. Şu işleri bir yoluna koyayım, bir kahve içelim yine.

11 araba Belgrad'a daldık.
Ben ISOFF kampındaydım 2 gündür. Son yarışları seyretmek içi hazırlanırken telefon geldi "Migros önünde toplandık" diye. Bende atlayıp geldim hemen ;D

abı allah gonlune gore vermıs mutıs gozukuyo valla masallah dıyelım :smiley: gule gule kullan evdekılere selam

suyabatmaz' Alıntı:
Sağol Göktu, turbo kaşıntısına girmiştim ama muvaffak olamadım. Düz dizelden devam :D
abi maşallah çok güzel ama gerçekten

jantların hastasıyım

şunun birde tam önden ve arkadan fotosunu alsak ya?

jant teker nasıl duruo görrmek açısından

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,946
Kaydolan Son Üyemiz
hnscl198

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR