Defender Çorum Kaloriferi Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MehmetTurk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,187
Ynt: Defender Çorum Kaloriferi Montajı

Takip ve selamlar ,emeği gecen, bilgi aktaran arkadaşlara teşekürler.

Etiketler

Allah korusun, ufak bir sızıntı dahi fena sonuçlanabilir, dediğiniz gibi,
araç hareket halinde iken sorun olmaz ama, durağan halde uzun zamanda işler ters dönebilir, lütfen dikkat edin.

merolzö' Alıntı:
selam yavuz beyin bahsettigi problem ciddi bir problemdir allah korusun manifolt dibinden egzost kaçırdığını hayal bile edemiyorum berk dostum kesinlikle oşekilde araçta uyumanı tavsiye etmem bu arada bende senin araçta sistemi uyguluyorum aracıma senin paylaştığın bir fotoda görmüştüm fakat sanada tavsiye ederim ben olayı şu şekilde çözmeyi planlıyorum 20x20 migrostan saklama kabı aldım çorum kalorıferının havayı aldıgı yer 20x20 derınlık 7 cm yanı ayakları yere bastıgında 20x20x7 cm lık bır alan kalıyorum bu sklama kabının kenarına boş silikon rulosunu vıdaladım kalıp olarak uzerıne fıber yaptım kuruyor bu parcayı corumun altına monte edıp kagıt hortumla temız havayı camurluktakı menfezden alacagım hortumun girişinede hepa filtre ayarlayacağım sizede tavsiye ederim hem corumun sesını aracın ıcınden izole etmiş hemde temiz hava ile çalışan kaloriferiniz olur

uyarılarınız için cok tesekkurler manifolt kaçagını dusunmemıstım gercekten cok tehlıkelı olcaktır öyle bır durumda.. en yakın zamanda ya öncekı kalorıferın hava gırısını bağlicam yada yan tarafta wolf air tipi bir menfez açıp bağlicam..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

SON KONULAR

Geri