Defender Double Cab

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,798

Etiketler
double

Ynt: Defender Double Cab

Sanırım Kayalardan bulabilirsiniz tavan 2000 tl ye civarı , arka kısım da 1000 ... En iyisi yaptırmaktır , iyi bir kaporta ustası aynısını yapar.
Ben de topladığım aracı böyle yapmak istiyordum , olmadı kıyamadım ama bittikten sonra pişman oldum.Böyle çıplak da güzel ancak o arkaya tente ve üzerine de bagaj kondu mu harika görünüyor.

göktu' Alıntı:
selamlar arkadaşlar
defenderın aşağıda görünen double cab modelinin tavan ve arka cam kaporta parçalarını nereden temın edebilirim?

Göktuğ Bey hayırlı sabahlar;
Elinizdeki 110 u çevirmek istiyorsanız eğer; 10 gün içersinde bu haline veya dileğinize göre kaportasını teslim edebilirim.Diğer aşamalarındada yardımcı olurum...Sahibinden sitesinde bundan birkaç ay önce karamürselden bir ilan vardı 110 cwb füme renkli tam donanımlı bir araçtı satıldımıatılmadımı bilmiyorum o araçta bizim imalatımızdı...
Şimdiden ALLAH kolaylıklar versin İNŞALLAH gönlünüze göre olur...Saygılar....

En mantıklısı 130 alıp kısaltmaktır. Hem elinde 4 tekeri disk firenli hem de v8 motorlu bir canavar olur

Kayalardan parça fiyatlarını alacam bugun geri dönüş yapacaklar.

ii günler Mustafa Bey,
kaprota aksamını sıfırdan imal ederk mi yaptınız yapıyorsunuz? fiyat ve işlem hakkında özel mesaj atma şansınız var mı veya burya da yazabilirsiniz?