Defender Double Cab

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,792

veteran

Kemaliye Sevdalısı
Yer
istanbul
Web
www.cankurtarangida.com
selamlar arkadaşlar
defenderın aşağıda görünen double cab modelinin tavan ve arka cam kaporta parçalarını nereden temın edebilirim?

Defender-110-Double-Cab.jpg

Etiketler
double

Ynt: Defender Double Cab

Sanırım Kayalardan bulabilirsiniz tavan 2000 tl ye civarı , arka kısım da 1000 ... En iyisi yaptırmaktır , iyi bir kaporta ustası aynısını yapar.
Ben de topladığım aracı böyle yapmak istiyordum , olmadı kıyamadım ama bittikten sonra pişman oldum.Böyle çıplak da güzel ancak o arkaya tente ve üzerine de bagaj kondu mu harika görünüyor.

göktu' Alıntı:
selamlar arkadaşlar
defenderın aşağıda görünen double cab modelinin tavan ve arka cam kaporta parçalarını nereden temın edebilirim?

Defender-110-Double-Cab.jpg
Göktuğ Bey hayırlı sabahlar;
Elinizdeki 110 u çevirmek istiyorsanız eğer; 10 gün içersinde bu haline veya dileğinize göre kaportasını teslim edebilirim.Diğer aşamalarındada yardımcı olurum...Sahibinden sitesinde bundan birkaç ay önce karamürselden bir ilan vardı 110 cwb füme renkli tam donanımlı bir araçtı satıldımıatılmadımı bilmiyorum o araçta bizim imalatımızdı...
Şimdiden ALLAH kolaylıklar versin İNŞALLAH gönlünüze göre olur...Saygılar....

En mantıklısı 130 alıp kısaltmaktır. Hem elinde 4 tekeri disk firenli hem de v8 motorlu bir canavar olur ;)

MehmetTurk' Alıntı:
Sanırım Kayalardan bulabilirsiniz tavan 2000 tl ye civarı , arka kısım da 1000 ... En iyisi yaptırmaktır , iyi bir kaporta ustası aynısını yapar.
Ben de topladığım aracı böyle yapmak istiyordum , olmadı kıyamadım ama bittikten sonra pişman oldum.Böyle çıplak da güzel ancak o arkaya tente ve üzerine de bagaj kondu mu harika görünüyor.

Kayalardan parça fiyatlarını alacam bugun geri dönüş yapacaklar.

Mustafa Uysal' Alıntı:
Göktuğ Bey hayırlı sabahlar;
Elinizdeki 110 u çevirmek istiyorsanız eğer; 10 gün içersinde bu haline veya dileğinize göre kaportasını teslim edebilirim.Diğer aşamalarındada yardımcı olurum...Sahibinden sitesinde bundan birkaç ay önce karamürselden bir ilan vardı 110 cwb füme renkli tam donanımlı bir araçtı satıldımıatılmadımı bilmiyorum o araçta bizim imalatımızdı...
Şimdiden ALLAH kolaylıklar versin İNŞALLAH gönlünüze göre olur...Saygılar....

ii günler Mustafa Bey,
kaprota aksamını sıfırdan imal ederk mi yaptınız yapıyorsunuz? fiyat ve işlem hakkında özel mesaj atma şansınız var mı veya burya da yazabilirsiniz?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR