Defender elektrik işi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,214

veteran

Kemaliye Sevdalısı
Yer
istanbul
Web
www.cankurtarangida.com
herkese selam

fikir olması açısından soriym dedim.

motor ve elektrik tesisat söküldü araçtan, pek bir elektrik tesisatı yok ya aslında ;D

neyse şimdi bu geri konulacak, farlardan ön arka kablo çekilecek filan, araç içi tavan lambası için aynı şekilde... elden geçecek kısaca varolan tesisat...

bu işlemi nerede, kaça ve düzgün şekilde yaptırabilirim?

Etiketler

Ynt: Defender elektrik işi

veteran' Alıntı:
herkese selam

fikir olması açısından soriym dedim.

motor ve elektrik tesisat söküldü araçtan, pek bir elektrik tesisatı yok ya aslında ;D

neyse şimdi bu geri konulacak, farlardan ön arka kablo çekilecek filan, araç içi tavan lambası için aynı şekilde... elden geçecek kısaca varolan tesisat...

bu işlemi nerede, kaça ve düzgün şekilde yaptırabilirim?

bendede 110 defender var semtinizi bilmiyorum ama

ikitellide bagcılar güngören san sit 17. blok no 51 de

otokar servisinin özel elektrikcisi var SÜLEYMAN USTA

var 10 numara işciliği vardır bilginize

DOĞAN OTO

hmmm

göztepe tarafındayım ben aslında...

peki aşağı yukarı fiyat alma şansımız var mı?

yani şimdi aracın kaporta mekanik işlerının yapıldığı yerdeki bir elektrikçiden alacam fiyat... ona göre mukayese edebiliym en azından

2 sene evvel 250 TL'ye yapıldığını söylerlerdi... şuanki rakamı bilmiyorum... ama dikkat edin derim. ufak tefek püf noktaları olduğu söyleniyor. bir de sıfır tesisat kaç para, onu öğrenin.

edaghan' Alıntı:
2 sene evvel 250 TL'ye yapıldığını söylerlerdi... şuanki rakamı bilmiyorum... ama dikkat edin derim. ufak tefek püf noktaları olduğu söyleniyor. bir de sıfır tesisat kaç para, onu öğrenin.

abi sökülen tesisat çalışıyordu aslında normal şekilde... hani bilsem tam olarak o 10 kablonun hangisi nereden söküldü, kendim yaparım da... o esnada kaçıdım mevzuyu:smiley:

tam net bilen biri aslında direkt olarak da bilgi alabileceğim bir yer olsa...

komple 0 tesisata iy para isterler gibi geliyor bana da, ben tesisatı değiştirmekten öte, söküldüğü gibi geri konulması ve işte fara stoba kablo çekilmesi durumu söz konusu o kadar aslında...

Göktuğ selam ;)

İş oralara kadar geldi demek .Az kalmış sık dişini..

Sana tek bir isim öneririm ve şiddetle tavsiye ederim..Ama sana uzak malesef..Serkan Usta'nın oradaki elektrikçi de azıcık tuzlu :smiley:) Karar senin...

CESUR OTO ELEKTRİK / Maslak Atatürk Sanayi Sitesi 8. Sokak..

Soner Usta

valla tuzlu bir iş yaptırmam sanırım cenk... araç zaten döşeme işleri için maslağa gidecek gibi gözüküyor işler bitince...

peki soner ustadan telefonla fiyat alabilir miyiz?
yarın ben fiyat alacam söken adamdan arabadan tesisatı... ona göre bakalım çekiciyle maslağa gitmeye değer mi mesela?

İstersen aç bi sor diyecem ama telefonunu bulamıyorum ;D ;D Yaa ( ihg70 ) abimiz onların orada yaptırıyo döşeme işlerini..Ona özelden bi mesaj at o sana söyler numarasını..Gerçi ben de yarın oraya gidicem acil değilse ben de sorarım..

cenk süper olur valla oraya gideceksen konuşsan bi yüzyüze

yani işte 87 model araç, elektrik tesisatı çalışır durumda söküldü araçtan, illaki gerekli kısımlarında yenileme filan yapılacak da... ama farlara stoplara tavan lambasına filan kablo çekilmesi lazım sanırım o işi var işte... komple söküldü sigorta kutusu dahil biliyorsun aracı işte...

nordic1903' Alıntı:
Ne demek ayıp ettin olmuş bil ;D ;D Ben de Çorum Kaloriferimi tekrar bağlatmaya gidicem..Malum kar kapıda :smiley: Bi taraflarımız donmasın :p

ben corum kalorıferını, uzerındekı orjınal işe yaramayan kaloriferı komple cıkartarak eskısının yerıne taktım ennnfes oldu hıc oyle ıc tarafa ekleme olmadı ıcerden kontrol tellerınıde ıptal ettım 2 derecelı motor var 2. derecede butun havalandırmadan komple sıcak ufluyo hattaa yenı modellerdekı gıbı ana hava kanalına ufak borularla baglayıp aynaların oraya da cıkıs verıcem aynaların bugulanmasına engelııcem sıddetle tavsıye ederım yazında sureklı sıcak uflemesını onlemek ıcın araya motor cıkısına vana koydurdum yazın vanayı kapatıcam hıc sureklı sıcak uflemıcek..

berk' Alıntı:
ben corum kalorıferını, uzerındekı orjınal işe yaramayan kaloriferı komple cıkartarak eskısının yerıne taktım ennnfes oldu hıc oyle ıc tarafa ekleme olmadı ıcerden kontrol tellerınıde ıptal ettım 2 derecelı motor var 2. derecede butun havalandırmadan komple sıcak ufluyo hattaa yenı modellerdekı gıbı ana hava kanalına ufak borularla baglayıp aynaların oraya da cıkıs verıcem aynaların bugulanmasına engelııcem sıddetle tavsıye ederım yazında sureklı sıcak uflemesını onlemek ıcın araya motor cıkısına vana koydurdum yazın vanayı kapatıcam hıc sureklı sıcak uflemıcek..

Bu da güzel bi buluş olmuş..Başka bi arkadaş da hem Çorum Kaloriferi hem de Orjinal kaloriferini iptal et onların yerine Renault 12 TX 'lerin kaloriferini al tak demişti..Gayet memnunmuş..İşte Defender böyle bişey ;D ;D Ne uygularsan uygula güzel oluyo :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR