Rica ederim. Bu döküman 35 sayfa ve defenderda tüm noktalardaki olası su kaçakları için ne yapılması gerektiğini anlatıyor.foremost' Alıntı:Alper bey bu bilgiler gerçekten çok faydalı oldu sanırım buradaki arkadaşlara bayağı faydası olmuştur teşekkürler saygılar
Alper bey tsk'ler bende indirdim bulunsun ..alper5005' Alıntı:Rica ederim. Bu döküman 35 sayfa ve defenderda tüm noktalardaki olası su kaçakları için ne yapılması gerektiğini anlatıyor.
İsmi şu şekilde:
Land_Rover_Defender_Water_Ingress_Manual.pdf
google da arayarak bulmak mümkün.
Bu arada Nordic1903 için şöyle söyleyeyim bu kaynak sadece su alma konusu ile ilgili bir düzeltme servis kataloğu. Enteresan ama üretici tüm hataları tespit ederek ne yapılması gerektiğini anlatan bir yayın çıkarmış. Kapağı şöyle :
Saygılar
alper5005' Alıntı:Merhaba Foremost,
Defenderlarda su almaya problemi ile ilgili özel bir fabrika yayını mevcut. PDF siteye nasıl döküman olarak konur bilmiyorum ama sizin problemin nasıl giderilmesi gerektiği orada bir bölüm olarak konulmuş. Onu kesip yapıştırdım. Özetle menteşeleri içeriden gevşetip şekilde görüldüğü üzere bu kısmı conta silikon ile silikonlamak gerekiyor.
[attachment=1]
alper5005' Alıntı:Rica ederim. Bu döküman 35 sayfa ve defenderda tüm noktalardaki olası su kaçakları için ne yapılması gerektiğini anlatıyor.
İsmi şu şekilde:
Land_Rover_Defender_Water_Ingress_Manual.pdf
google da arayarak bulmak mümkün.
Bu arada Nordic1903 için şöyle söyleyeyim bu kaynak sadece su alma konusu ile ilgili bir düzeltme servis kataloğu. Enteresan ama üretici tüm hataları tespit ederek ne yapılması gerektiğini anlatan bir yayın çıkarmış. Kapağı şöyle :
[attachment=1]
Saygılar
CEM50' Alıntı:Ön camın her iki yanında bulunan aslında ön camın yatırılması için yapılmış olan menteşelerin iç kısmında yani ön camın önündeki su kanalında drenaj geçişleri var su kanalı tek parça olmadıgından bu kanallar tıkandıgında ek yerlerinden gögüs sacına dogru su hareketi olur ve ne yazıkki türkiyede üretilen defenderlerda gögüs sacının çürümesinin sebebi budur.