Defender hakkında yardım lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eflany Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,357

eflany

One life live it...
Yer
İstanbul
Merhabalar almayı düşündüğüm bu araç hakkında bilgisi yada uyarısı olan Üstadlarımdan görüş ve önerilerini bekliyorum.
Aracın özellikleri; Hidrolik Direksiyon, CD, Sunroof, Deri Koltuk, TV, Buzdolabı, Renkli Cam, Sis Farı, Winch, Dizel, Düz Vites, 2.5 LT, 90

2511425835n.jpg

251142589pf.jpg

25114258pcf.jpg

251142583sl.jpg

251142589br.jpg

Etiketler
Ynt: Defender hakkında yardım lütfen

Merhaba, Aşkın Jeep de bu aracı yakından görmüştüm ve bana garip gelmişti. Defender konforu az, basit ama off road için yapılmış bir araçdır, genelde alanlar sağlamlık ve off road modifikasyonuna bakar. Bu benim gördüğüm ilk VIP döşenmiş defenderdı. Eğer şehir Defenderi istiyorsanız güzel bir tercih olabilir, ama off road için bir defender alıcaksanız bence bu fazla makyajlı :smiley:

Teşekkürederim.. Evet av ve doğa gezilerimde bana eşilketmesi dışında ifade ettiğiniz gibi asfalt kullanımı içinde düşünüyorum:smiley:
yinede gezen bilir ailesinin görüşlerini değerlendirmek için açtım konuyu...
Saygılarımla...

Ynt: Defender

Usatamla Birlikte aracı detaylı inceledikten sonra araçtan vazgeçmiş bulunmaktayım..
Konuyu taakip eden arkadaşların bilgilerine sunraım...
İnşallah Süper bir defender buldum pazarlık aşamasında şu an kısa zamanda gezenbilir ailesiyle paylaşıp defenderi olan defender sevdalalılarına katılmak nasib olur...

Ynt: Defender

eflany' Alıntı:
Usatamla Birlikte aracı detaylı inceledikten sonra araçtan vazgeçmiş bulunmaktayım..
Konuyu taakip eden arkadaşların bilgilerine sunraım...
İnşallah Süper bir defender buldum pazarlık aşamasında şu an kısa zamanda gezenbilir ailesiyle paylaşıp defenderi olan defender sevdalalılarına katılmak nasib olur...

Merhaba...
Sizden ricam Vazgeçme nedenini belirtirmisiniz... Keza ustayla gittikten sonra vazgeçtim yazmıssın belki araçla ilgilenen arkdaslar varsa bilgilenmiş olur....

Merhabalar...
Motor yağ yakıyor, ön takımda azda olsa masraf var arcın kaporta ve iç donanım iyi ama lokal boya masrafları var. akü bitik, 5 lastik acil ihtiyaç...
Araç fiyatına eksi yansıtmama ragmen fazla ugraştıracak gibi bir durum sözkonusu bu yuzden vazgeçtim

mu7y'den özel istek altaki istiklal marşını nerden indire bilirim harika olmuş araca gelice turbomu düz 2,5 mi

DEMİRAL' Alıntı:
mu7y'den özel istek altaki istiklal marşını nerden indire bilirim harika olmuş araca gelice turbomu düz 2,5 mi

Merhaba...
aşadaki zipli olan not pad içindeki yazıyı eksiksiz olarak imzanıza yapıstırmanı yeterlıdir..

Ekli dosyalar

• Yeni Metin Belgesi.rar
    143 bayt · Görüntüleme: 155

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.