nkurtkaya' Alıntı:Konuya geç katıldım ama motor bana çok tanıdık geldi, sanırım 200Tdi. Ben 1 yıl 200Tdi 110 kullandım LT77 ile ve çok memnun kaldım.
300 Tdi ile 200Tdi arasında 200'den fazla minör fark olduğu belirtiliyor ama ciddi ne fark var kesin bilgi veren çıkmamıştı vaktiyle sorduğumda http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12996.0 Motor günü olarak 200Tdi 107 hp, 300Tdi ise 111 hp.
Disco'da arazi vitesi önde durduğu için Defender'da tünelde tadilat gerekiyor, buna da dikkat etmekte fayda var.
Neticede 4,000 TL Tdi motor + şanzıman bence iyi fiyat.
edaghan' Alıntı:Taha bey, en azindan sanzimani alin. O fiyata cok iyi
tahaozak' Alıntı:Fiyat iyi gerçekten, ama söylenilenler baya kafamı karıştırdı özellikle parça fiyatı konusunda. Siz şu an hangi motoru kullanıyorsunuz.
nkurtkaya' Alıntı:Benim 200Tdi'ı sattım, yeni sahibinin elinde "güzelleştirme operasyonu" geçiriyor. Ben de yeni bir 110 bakıyorum. V8 olursa (94 sonrası 3.5 olanlardan) tercihim ama bu gidişle V8 bulamıyacağım, bir tane 110 Tdi (300Tdi) var takip ettiğim kısmet olursa o olabilir.
tahaozak' Alıntı:bir arkadaşımda orjinal 98model ingiliz pickup var v8, araç herşeyi ile orjinal satmayı düşünüyordu. İsterseniz sorarım sizin için