Defender İçin Disco Şanzımanı Önerirmisiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tahaozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,428

Etiketler
Ynt: Defender İçin Disco Şanzımanı Önerirmisiniz?

Konuya geç katıldım ama motor bana çok tanıdık geldi, sanırım 200Tdi. Ben 1 yıl 200Tdi 110 kullandım LT77 ile ve çok memnun kaldım.
300 Tdi ile 200Tdi arasında 200'den fazla minör fark olduğu belirtiliyor ama ciddi ne fark var kesin bilgi veren çıkmamıştı vaktiyle sorduğumda http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12996.0 Motor günü olarak 200Tdi 107 hp, 300Tdi ise 111 hp.

Disco'da arazi vitesi önde durduğu için Defender'da tünelde tadilat gerekiyor, buna da dikkat etmekte fayda var.

Neticede 4,000 TL Tdi motor + şanzıman bence iyi fiyat.

nkurtkaya' Alıntı:
Konuya geç katıldım ama motor bana çok tanıdık geldi, sanırım 200Tdi. Ben 1 yıl 200Tdi 110 kullandım LT77 ile ve çok memnun kaldım.
300 Tdi ile 200Tdi arasında 200'den fazla minör fark olduğu belirtiliyor ama ciddi ne fark var kesin bilgi veren çıkmamıştı vaktiyle sorduğumda http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12996.0 Motor günü olarak 200Tdi 107 hp, 300Tdi ise 111 hp.

Disco'da arazi vitesi önde durduğu için Defender'da tünelde tadilat gerekiyor, buna da dikkat etmekte fayda var.

Neticede 4,000 TL Tdi motor + şanzıman bence iyi fiyat.

Fiyat iyi gerçekten, ama söylenilenler baya kafamı karıştırdı özellikle parça fiyatı konusunda. Siz şu an hangi motoru kullanıyorsunuz.

edaghan' Alıntı:
Taha bey, en azindan sanzimani alin. O fiyata cok iyi

Şanzımanı alacam ama sizinde dediğiniz gibi baktıracam. Şu an aracı kaportaya verdim işimden bir fırsat bulabilirsem Ankaraya bir usta ile gidip şanzıman,motor, çıkma koltuk almayı planlıyorum.

Sifir koltuklar 150 tl ilanla satiliyor sahibinden'de. Niye cikma ariyorsunuz?

Eğer ucuz bulabilirsem range rover ın fonksiyonlu deri koltuklarından alacam.

Garaj bölümünde konuyu açtım yardımlarınızı bekliyorum :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59411.0

tahaozak' Alıntı:
Fiyat iyi gerçekten, ama söylenilenler baya kafamı karıştırdı özellikle parça fiyatı konusunda. Siz şu an hangi motoru kullanıyorsunuz.

Benim 200Tdi'ı sattım, yeni sahibinin elinde "güzelleştirme operasyonu" geçiriyor. Ben de yeni bir 110 bakıyorum. V8 olursa (94 sonrası 3.5 olanlardan) tercihim ama bu gidişle V8 bulamıyacağım, bir tane 110 Tdi (300Tdi) var takip ettiğim kısmet olursa o olabilir.

nkurtkaya' Alıntı:
Benim 200Tdi'ı sattım, yeni sahibinin elinde "güzelleştirme operasyonu" geçiriyor. Ben de yeni bir 110 bakıyorum. V8 olursa (94 sonrası 3.5 olanlardan) tercihim ama bu gidişle V8 bulamıyacağım, bir tane 110 Tdi (300Tdi) var takip ettiğim kısmet olursa o olabilir.

bir arkadaşımda orjinal 98model ingiliz pickup var v8, araç herşeyi ile orjinal satmayı düşünüyordu. İsterseniz sorarım sizin için

motor kayış sistemine ve üst kapaga bakılırsa 200 tdi'ye benziyor

tahaozak' Alıntı:
bir arkadaşımda orjinal 98model ingiliz pickup var v8, araç herşeyi ile orjinal satmayı düşünüyordu. İsterseniz sorarım sizin için

Teşekkür ederim, sadece 110 SW bakıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler