Defender İçin Led Stop

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eposlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,477

eposlu

Ana Kamp
Yer
DENİZLİ
Selam arkadaşlar. Yeni aldığım aracımın arka stop lambaları eski olduğundan dolayı belli belirsiz yanıyordu. Frene basınca bile fark edilmiyordu. Piyasadaki defender için yapılan ledstopları araştırdım sanki BMW ye led stop takacakmışım gibi fiyat istiyorlar. Bizde farklı bir çözüm bulduk, illa led yapacaz ya. Kamyon dorselerinde kullanılan led stop takımlarını aracımıza uyguladık. 24 v'ta göre yapılmalarına rağmen ,12 v olan aracımızda gayet güzel iş görmektedir. Hemi de çok ucuz 70 tl takımı. 13 cm çapında olan ledlerin orta kısımları hem sinyal hemde geri vites için ledlerde var. Ben sadece sinyal olanları bağladım. Aracın orijinalliğini bozduk( artık neresi orjinalse),ama bence gayet şık ve geceleri belirgin oldu. Fikir oluşturması için sizinle paylaşmak istedim. Görüşlerinizi bekliyorum.

teqe6.jpg

Etiketler

Ynt: Defender İçin Led Stop

Selam Ekrem resimlerde görüldüğü kadarı ile çok aykırı durmamış olmuşken geri vitesi de eklesen olur
ben olsaydım orijinal stopları alıp takardım yeni olunca yeterli ışık veriyor geri çıkışlarda ise arka çalışma lambası en iyi çözüm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR