KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Açıkcası benim amacım tamamen görsel dıştan tutturulucak sadece port bagaj bantıgında..bi tasarımım var fiyat araştırması yapıyorum bakalım dediğiniz gibi sadece dıştan kaportaya vidalayarak görsel amaçlı 1500 2000liraya yapılabilirse yeni alacağım araçta uygulayacağım..buarada yukarıdaki araç umut abinin sanırım 2500lira gibi bir maliyetten bahsetti yapımı için..belki daha uyguna halledilebilir
Onat bey, sadece görsel olacaksa o rakamlar çok fazla , asıl sıkıntı kaportayı delmek şaseye montaj vs ... Sadece görsel olarak port bagaj gibi bir şey düşünüyorsanız 700 tl ---1000 tl civarı yaptırabilmeniz lazım , bunun malzemesi 400-500 tlyi geçmez
İçeriden montaj istemiyorsan dışarıdan bu şekilde yan basamaklardan şaseye destekli roll cage düşünebilirsin, daha kolay uygulamalı.
dip not: kasanın sallanmasını düşünerek yapmakta yarar var.
90da güzelde 110da dıştan güzel durmuyor gibi sanki.
Onat bey, sadece görsel olacaksa o rakamlar çok fazla , asıl sıkıntı kaportayı delmek şaseye montaj vs ... Sadece görsel olarak port bagaj gibi bir şey düşünüyorsanız 700 tl ---1000 tl civarı yaptırabilmeniz lazım , bunun malzemesi 400-500 tlyi geçmez
Bu düşüncelerim arasında..kendi aracıma yaptırabilirsem isteğe göre üretim yapmayı düşünüyorum..demirci malzeme herşey tamamda işte maliyet sıkıntı şuan benim için..inşallah en kısa sürede yapıcam aracıma..
Umut (sword7) yaptırmıştı onları ondan daha sağlıklı bilgi alabilirsiniz. natua jeep yapıyor olması lazım. birde istanbulda bir hurdacı var disco için çıkma hazır roll bar satıyor. ölçüler uyarsa bakın derim. 212 485 11 11 face de doğukan erten diye ilanını görmüştüm.