Defender İiçin Uygun Lastik [yardım]

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrtyzgn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,652

mrtyzgn

Ana Kamp
öncelikle merhaba defenderımızı dün aldık. şuan üstünde at lastik var. 1 set te çamur ve kara uygun lastik almak istiyorum önerileriniz nelerdir.fikirlerinizi almak istedim...

Etiketler
Ynt: Defender İiçin Uygun Lastik [yardım]

mrtyzgn' Alıntı:
öncelikle merhaba defenderımızı dün aldık. şuan üstünde at lastik var. 1 set te çamur ve kara uygun lastik almak istiyorum önerileriniz nelerdir.fikirlerinizi almak istedim...

Selamlar,
aracınızı iyi gunlerde kullanmanızı dilerim. MT lastik genel de "2.set" olarak kullanılır. Ama MT lastikler maalesef kar da cok da basarılı degillerdir. Dolayısı ile şu kararı vermeniz gerek.. MT mi? yoksa M+S lastiki mi almayı tercih edersiniz? iyi gunler dilerim, reha

bizim için kar performansı biraz daha önemli ama çamura girdiğimizdede kalmak istemiyoruz size göre uygun olan nedir. teşekkürler...

bu başlık altında arkadaşların 7.50 x 16 ebadında hangi marka ve tip lastikleri de tavsiye edebileceğini de öğrenebilirsek çok faydalı ve yönlendirici olacaktır sanıyorum.en azından güncel olarak benim bu bilgilere çok ihtiyacım var.
cevaplar için şimdiden teşekkürler.

leeroy' Alıntı:
bu başlık altında arkadaşların 7.50 x 16 ebadında hangi marka ve tip lastikleri de tavsiye edebileceğini de öğrenebilirsek çok faydalı ve yönlendirici olacaktır sanıyorum.en azından güncel olarak benim bu bilgilere çok ihtiyacım var.
cevaplar için şimdiden teşekkürler.

evet ihtiyacım olan bilgiler arasında bunlarda var yardım lütfen...

Selamlar,
ben ce, camur icin camur lastigi disinda bir careniz yok.. Ama , kar da pacanız sıkısır ise zincir ile care bulabilirsiniz. Yani, "bence" iyi bir MT almak gerek, M+S yerine. reha

Selamlar,
MT lastikler konusunda da 2 yaklaşım var..
1) Normal yolda çok rahatsız etmeyen MT lastikler..
a) Benim tercihim Michelin XZL
b) Alternatif Lassa LT/A (Michelin ile aynı desene sahip ama biraz daha sert bir lastik)
c) Lassa OK144, çok sert bir lastik ama "ara dilimleri keserseniz" benzersiz bir camur performansı var
d) GoodYear Wrangler
e) Ve aklıma gelmeyen MT lastikler..

2) Normal yolda, rahatsız edecek kadar dişli Extrem MT lastikler.. Maalesef bu lastikler benim ilgi alanıma girmedigi icin marka konusunda cok bilgili degilim

selamlar, reha

brigstone dueler 265 75 16 spacer la çok hoş duruuyor

defender.jpg

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler sayesinde kafamda bişeyler oluşmaya başladı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

SON KONULAR

Geri