Defender İle Takas

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bahattin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,663

Etiketler
Ynt: Defender İle Takas

İyi günler nasıl bir defender istiyorsunuz bende 2004 ve 1987 model var işinize yararmı isterseniz resimlerini gönderebilirim.

1987 nin resimlerini gönderirseniz sevinirim.Durumu hakkında bilgi yazarsanızda sevinirim.teşekkürler.

300 Tdi motorlu,rn 380 şanzımanlı, çok temiz ve bakımları daha yeni yapıldı iç döşemeleri bile yeni.

Oldu olacak 2004 ünün de resimlerini koyun da tercih oluştursun

Ve fiyat olarak ne isdtiyorsunuz

fiyat belirtirseniz sevinirim yanılmıyorsam aracınız daha önce sah.com vardı incelemiştim yanılmıyorsam beni aşan bi fiyattı ama yinede fiyat belirtirseniz sevinirim

bende merak ettim bu is nereye baglanicak

Aracım gerçekten ticari amaçlı yapılmadı araç fazlalığından satıyorum fiyatı 40.000 tl dir.

Ama bana daha uygun bir araç gerekir derseniz 1989 model arkadaşımda var onunda resimlerini gönderirim 20.000 tl istiyor. düz dizel .

selamlar.

bu linkteki arcı dusunurmusunuz?

http://www.sahibinden.com/fazla_soze_gerek_var_mi_-24WQQaXQQ21276881WQQpXQQdisplayitem

saygılarımla

Merhaba sizde benim araca bi bakın.
http://www.sahibinden.com/gelin-gorun_ogle_karar_verin-76WQQaXQQ19756793WQQpXQQdisplayitem
saygılarımla

yeni araç şekilde görüldüğü gibi yenidir ... sanırım bu araç resmi kurumlardan emekli edilmemistir bu genç yaşta :
Bu makinaların off road parkuruna inmesi için (fiyat yönünden) sanki birkac yıl daha var gibi ...
aracın motoru hakkında kısa bilgi ve içeridende ön konsolun bir resmini ekleyebilirmisiniz lütfen ...

Evet arkadaşım araç hiç arazi yüzü görmemiş doğrudan otokardan alınmış ben ikinci sahibiyim .Fotolarını gönderiyorum.