Defender İle Takas

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bahattin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,658
Ynt: Defender İle Takas

Servet bey aracınız harika hatta harika ötesi herkesin sahip olmak isteyeceğe bi araç ama malesef beni çoookk aşar. Yinede teşekkür ederim.

Etiketler

Rica ederim arkadaşlar istediği için fotoğraflarını ekledim araç fazlalığından birini satmam gerekiyor.

servetinsel' Alıntı:
Evet arkadaşım araç hiç arazi yüzü görmemiş doğrudan otokardan alınmış ben ikinci sahibiyim .Fotolarını gönderiyorum.
Fotograflar icin Tesekkurler.. evet guzel oldugu muhakkak .. ben su an icin ilgili degilim elimdeki yetiyorda ..yinede aklimizda bulunsun fiyat ne dusunuyordunuz.. 40 binmiydi ?

Rica ederim arkadaşım bu aracım 2004 model fiyat olarak 65.000 tl istiyorum içinde 15.000 tl aksesuar var . 1987 model aracıma istediğim fiyat 40.000 tl idi .saygılar.

Off_Road' Alıntı:
yeni araç şekilde görüldüğü gibi yenidir ... :smiley: sanırım bu araç resmi kurumlardan emekli edilmemistir bu genç yaşta ::smiley:
Bu makinaların off road parkuruna inmesi için (fiyat yönünden) sanki birkac yıl daha var gibi ...
aracın motoru hakkında kısa bilgi ve içeridende ön konsolun bir resmini ekleyebilirmisiniz lütfen ...

servetinsel' Alıntı:
Rica ederim arkadaşım bu aracım 2004 model fiyat olarak 65.000 tl istiyorum içinde 15.000 tl aksesuar var . 1987 model aracıma istediğim fiyat 40.000 tl idi .saygılar.

Anliyorum... bu yuzden henuz bu araclarin bizim Off road piyasasina inmesi icin henuz zaman var demistim ... :smiley:

merhabalar doğan oto selahattin ben
servet abinin iki aracınıda bilirim ikiside iyidir ikisinedi azda olsa bindim
87 olan yaşının iyilerinden yeşil olan 2004 ise aldığında bakmıştık
araç güzeldi ama servet abi biraz fazla pinpirikili olduğu için kimbilir
ne kadar güzelleştirmiştir makinayı alana hayırlı olsun araçların ikiside güzel

dogan oto
selahattin

Selahattin bey çok teşekkürler evet ben yanlız araç konusunda değil sanatımı icra ederken bile çok hassasım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,754
Kaydolan Son Üyemiz
mayfaer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR