Defender İle Türkiye Gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defender58 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,622
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Defender İle Türkiye Gezisi

:smiley: demişsinizki cj5 lerin gittiği yerlere defenderler gelemiyo istediğiniz yere bak nasıl gidiyorum görün defenderin ne olduğunu bakalım

Etiketler

Şantiyedeki cj yi satıp dizel bir defender almayı düşünüyoruz. O yüzden sevmem gerek defender ı. Bunu sizin araç ile denemek istiyorum. Sonuçta offroad ortamı birlik beraberlik gerektirir. Aklınıza yanlış şeyler gelmesin. Oraya defender düşmanı olarak gelmeyeceğim.

ben ismail arkadaşım diye defenderci olmak istemem ama defenderin üstüne 4x4 yok diyebilirim. cj serisi de iyidir mutlaka ama defender kendi çıkıyor diyer araçları zorluyorsunuz öyle çıkıyor.. saygılar

eyvallah bülen defenderi bilen biliyor fazla söze gerek yok :smiley:

göktuğ bey şantiyedeki araç sizin araçmı yoksa başka birtane dahamı var yapılımı yapılı değilmi satacak olursanız kaç para istiyosunuz

şaniyede ki araç şirketin. ben sattım şirkete 3000 YTL ye. satarsak 3000 isteriz fakat ruhsatı yok. hurda belgeli. araç yapılı değil ama fena da değil.
işte resmi..
P1010537.jpg

tekrar plaka ruhsat çıkartma imkanı varmı peki

Sivasın asileri hoş geldiniz. Hafta sonu ( pazar ) organizasyonuna benide yazın. Bülentin haberi var . Bir aksilik olmazsa görüşürüz.

Teşekkürler ismail. Bu arada aracın hayırlı olsun, bülent çok anlattı nasip olursa görüşürüz.

kokteknik' Alıntı:
bügün gördün sanırım defender ve niva yı :smiley: ömer bey pazar günü daha güzel çamura dileklerimle :D

Pazar gününü iple çekiyorum. Bu günde çok güzeldi. Arabanın limitlerini göremedim :D (çünkü nereye sürsem gidiyor.)

valla ağbi arabayada sanada helal olsun ya bu hilux neymiş yaw tahminlerimin çok çok üstünde bir araç çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,424
Kayıtlı Üye Sayımız
166,894
Kaydolan Son Üyemiz
krishnatiwari1956

SON KONULAR

Geri