huseyinyilmaz
One Life Dedik Gittik Aldık
berk' Alıntı:faturasız flanş canını sıkabılır..
arada kaldı... faturasız derken? biraz daha ayrıntı verirmisin üstad
berk' Alıntı:faturasız flanş canını sıkabılır..
huseyinyilmaz' Alıntı:arada kaldı... faturasız derken? biraz daha ayrıntı verirmisin üstad
göktu' Alıntı:fatura spacerın göbeği oluyor, jant o göbeğe oturuyor böylece bijonlar yük taşımayıp sadece sıkmakla görevli oluyor, ama abi senın aldığın gibi olunca spacer, ağırlık bijonlar tarafından karışlanmaya çalışıyor, bijon kesme durumu oluşabilir demek istemiş arkadaşta...
huseyinyilmaz' Alıntı:arada kaldı... faturasız derken? biraz daha ayrıntı verirmisin üstad
göktu' Alıntı:fatura spacerın göbeği oluyor, jant o göbeğe oturuyor böylece bijonlar yük taşımayıp sadece sıkmakla görevli oluyor, ama abi senın aldığın gibi olunca spacer, ağırlık bijonlar tarafından karışlanmaya çalışıyor, bijon kesme durumu oluşabilir demek istemiş arkadaşta...
yavuz-çelikel' Alıntı:Suriyeden faturalı motor almaya ne gerek var? yurdumuzdada mevcut.
ooooooooooooohuseyinyilmaz' Alıntı:bu akşam boyasını sökmeye başlıyorum.
bu arada bir gelişme oldu.hatay da kaçak benzin furyası varken manda kasa mercedes doluydu heryer. şimdi o araçları dizele çevirdiklerine şahit oldum hem de yasal yoldan. sonra yol yordam sordum. çok da zor olmadığını ve hatta çok pahallı olmadığını öğrendim. 1700 TL otom da itü deki masrafları tutuyormuş. sonra 150 TL projelendrmek. otoma yeni motorla birlikte aracınızı götürmeniz gerekiyor. şimdi suriyeden faturalı motor araştırıyorum. land rover tdi , puma 140ps yada 3000 nissan motoru araştırıyorum. gelişme olursa sizlerle de paylaşırım elbet.