huseyinyilmaz
One Life Dedik Gittik Aldık
gozukara' Alıntı:Satın defenderı alın bi japon pikap defenderın parasınada bi takım arazi lastiği alın takın onuda japona sonrada sanayiyi unutun ;D
zencilerin arasına düşmüş bir nazi görüyorum burada

gozukara' Alıntı:Satın defenderı alın bi japon pikap defenderın parasınada bi takım arazi lastiği alın takın onuda japona sonrada sanayiyi unutun ;D
İbrahim çok doğru söylüyorsun hepsine katılıyorum.foremost' Alıntı:hüseyin kardeşim sanırım sen beni çok iyi anlıyorsun defendere binmek yürek ister biz bu yürekliliğin bedelini fazlasıyla ödüyoruz kafaya takma boşver direksiyonuna geçtikten sonra hepsini unutuyor insan ;D
DR.ÖZHAN' Alıntı:Cok iyi olmuş izalasyon malzemede guzel gürünüyor. en son kapladıgın mazeme nedır üstad ben ısıtma sogutma işi yapan bir firmadan numune getırtdım 1 cm kalınlıgında kaucuk tarzı bir malzeme yumuşak geldı gözüme yanı cok esnek ustüne basıldıgında cökup gerı şişiyor. anlatdıgın tarzada tektarafı yapıskanlı malzeme senın kullndıgında bu tarz damıdır ?
AL1820' Alıntı:4lastik kumho Kl71
memnunmusunuz?
huseyinyilmaz' Alıntı:malzeme tarif ettiğiniz gibi aynen. bunun da üzerine döşeme yapılacağı için yumuşak olmasının bir önemi kalmıyor. bitüself in uzerine koyuyorum elimi bitüselfsiz sıcaklık neyse onu hissediyorum. bu malzemeyi kaplayıp bakıyorum hiç ama hiç soğuk hissetmiyorum. sizin bulduğunuz malzemenin fiyatı nedir?
huseyinyilmaz' Alıntı:bir sıkıntı hissetmedim faydasını gördüm ama size yürekten bir tavsiyede bulunayım. 4 lastiğe 2000 TL vereceğinize 200 liraya çıkma romork lastiği alın kalan parayla kilitli difransiyel takın. kilitsiz olmuyor arkadaş bu iş.
DR.ÖZHAN' Alıntı:üstad 18 tl 1m2 1 cm kalınlığındakı malzemeye , yapıskanı olmayanı 8 tl fiyatı vardı bide ajkustik sünder numunesı istemıstım oda bildigin gözeneklı sünger malzeme oldugu için üstüne olmadım su tutar bı balzeme diye.
Sentinel' Alıntı:Çıkma römork lastiğinden kastınız 9.50 lik lastikler mi?
onların hız sınırı 50 diye biliyorum ben