Defender Klima ve Kasko Bilgisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan epino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,278

epino

Ana Kamp
Sevgili arkadaşlar,
yaklaşık 1,5 yıldır forumu takip ediyorum ve çok faydalandım, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Off road aracı olarak defendera karar verdim. Güneyde yaşadığım için klima buralarda şart bu nedenle defendera klima takılıp takılamayacağı ve maliyeti konusunda bilgi verirseniz çok memnun olurum.
ayrıca bu araçlar yaklaşık 25-30 milyar maliyetle iyi duruma geliyor, bu nedenle kasko yapılabilir mi? yorumlarınız bekliyorum.

Etiketler
Ynt: Defender Klima ve Kasko Bilgisi

Tanıdık sigorta şirkerleri kasko yapıyor diye biliyorum, klima konusu 1-2 bin TL ye orjinal olarak bitiyor bildiğim kadarıyla otokar servisleri yapıyor yanılmıyorsam. Tam net bilgiyi MKG verebilir, iki adet kliması var defenderinin, biri zırhlıların türünde, diğeri standard defender kliması.

Selamlar

İlginize teşekkürler. 91 model dizel land rover defender için belirlenmiş kasko bedel nedir acaba? ve tabi primi sanırım çok fazla olur. Aracını kasko yaptıran arkadaşlar bilgi verirse iyi olur.
Klima konusuna sevindim. MKG adlı arkadaşımız tecrubelerini aktarırsa sevinirim.
Selamlar.

İnternette şöyle bir bilgi var .Belki işimize yarar diye aktarıyorum.

Aracın Kodu Aracın Markası Aracın Tipi Aracın Modeli (Üretim Yılı) Aracın Kasko Bedeli
420018 LAND ROVER 110.83 ARAZI BENZIN 1995 19,900
Not: Bu sorgulamaya esas olan liste, onbeş yıllık motorlu kara taşıtları için hazırlanmış olup, bundan daha eski model ve tiplere ait sigorta bedelleri, sigortalı ile sigorta şirketi arasında mutabık kalınarak tespit olunur. Listede yer almayan taşıt model ve tiplerinin sigorta bedellerinin tesbiti için üyelerce, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği'ne müracaat edilebilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR