Değerli arkadaşlarım;
Taha(Trabzon)kardeşime katılıyorum her konuda, DEFENDER ı gayet güzel anlatmış. Alican kardeşim ile ilk telefon konuşmam da (hatırlarsın Aican
) bu araçlara binmeden karar vermeyin dedim, davet ettim kendisini ve bir tur attık onunla. Ondan sonra ne yapacağına karar verdi.
Alican bu konuda bayağı bir araştırma yapıyor kendisine de gereken bilgileri sözlü olarak ta sundum. Defender apayrı bir dünya, girdin mi bulaştınmı geçmiş olsun. Benim aracı aldığımda dahi bir çok eksiği vardı, hemen hemen hepsini düzelttim, sadece aksesuar olarak, HİD DİREKSİYON, VİNÇ ve LASTİK olayı kaldı.
Hangi DEFENDER ı alacaksan al, yapacağın minumum masraf 20.000 TL yi bulacak oda en az olarak söyleyeyim. Ben yaparım, yada yaptırırım dersen o başka, yapacak usta bulursan başka, birde bu sorunla uğraşacaksın. DEFENDER cılar bunu iyi bulur, çok paran varsa sıfırdan veririsin İST da yada ANK da ustaya, gidersin 3 ay sonra anahtar teslim 35.000 TL ye alırsın aracı. TAHA kardeşime sor bakalım şu ana kadar maliyeti ne olmuş
, sonuçta şu var, düzgün bir araca binecem diyorsan acımıcaksın ve geri dönüşünü beklemeyerek kıyacaksın paraya.
Sana tavsiyem şu olur;
Eğer Eskişehirde de çok yoksa bu araçtan, yapılmış hazır bir araç almaya çalış, bütçeni aşabildiğin kadar aş, ha bugün yapacaksın o masrafı ha aldıktan sonra, sonuçta mutlaka yapacaksın. O kaşıntı seni uykunda bile rahat bırakmıyor, gece rüyalarında kafanda binlerce proje oluşturmaya başlıyosun, Taha da iyi bilir
gündüz de nasıl uygularıma geçiyorsun.
Ya arkadaşalar çok ciddi söylüyorum bu başka bir şey manyak birşey bu ya. Ben evde çok kavga ettim eşimle, yeter yeter yeter...... Allah tan oğlum varda o kurtarıyodu beni, eşime kalsa aldırmıyordu bile ama oğlumun sayesinde aldık işte.
Bu arada kimse ilgilenmiyor diye bir serzeniş duydum; Gözüm forumun yarısı DEFENDER başlıklarıyla dolu. Biraz gayret göstersen neler bulursun neler. Her aracın burada hikayesi vardır, resmen kütüphane gibi bir forum sitesi. Ben 6 ay bu forumdan DEFENDER ı takip ettim ondan sonra aldım aracı, DEFENDER konusunda ne var ne yok herşeyi bulabilirsin burada. Biraz gayret.
Selamlar tüm arkadaşlarıma.