erdal484 HAOFFROAD Mesajlar 782 Tepkime Puanı 46 Yer hakkari/van Web landroverseries73.blogspot.com 16 Mar 2016 #17 mete-x' Alıntı: mudstar çinmalı bence almayın pişman olursunuz Genişletmek için tıkla ... Neden ?
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 16 Mar 2016 #18 erdal484' Alıntı: Neden ? Genişletmek için tıkla ... Çin Malı
erdal484 HAOFFROAD Mesajlar 782 Tepkime Puanı 46 Yer hakkari/van Web landroverseries73.blogspot.com 16 Mar 2016 #19 umutcelikel' Alıntı: Çin Malı Genişletmek için tıkla ... işte o lastikten aldım az önce aradım iptal etmek için yola çıkmış bile lastikler
umutcelikel' Alıntı: Çin Malı Genişletmek için tıkla ... işte o lastikten aldım az önce aradım iptal etmek için yola çıkmış bile lastikler
karamurat6 Ana Kamp Mesajlar 74 Tepkime Puanı 6 16 Mar 2016 #20 arkadaşlar benim araçta 4 yıldır takılı mut star ve çok memnunun, halen yepyeni duruyor, 4 yıldır hiç patlamadı,çamurda çok iyi, buzda vasat
arkadaşlar benim araçta 4 yıldır takılı mut star ve çok memnunun, halen yepyeni duruyor, 4 yıldır hiç patlamadı,çamurda çok iyi, buzda vasat
erdal484 HAOFFROAD Mesajlar 782 Tepkime Puanı 46 Yer hakkari/van Web landroverseries73.blogspot.com 16 Mar 2016 #21 karamurat6' Alıntı: arkadaşlar benim araçta 4 yıldır takılı mut star ve çok memnunun, halen yepyeni duruyor, 4 yıldır hiç patlamadı,çamurda çok iyi, buzda vasat Genişletmek için tıkla ... çin malı diyenler bakın güzel lastik
karamurat6' Alıntı: arkadaşlar benim araçta 4 yıldır takılı mut star ve çok memnunun, halen yepyeni duruyor, 4 yıldır hiç patlamadı,çamurda çok iyi, buzda vasat Genişletmek için tıkla ... çin malı diyenler bakın güzel lastik
karamurat6 Ana Kamp Mesajlar 74 Tepkime Puanı 6 16 Mar 2016 #22 ben BF nin desenlerini hiç begenmiyorum, bu lastigin desenleride gösterisli ve kibar hemde ekonomik
M mete-x Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 4 17 Mar 2016 #23 25 -30 tl lastik başı farkla daha iyi markalara ulaşıyorsun Ayrıca uluslar arası normlarda hiçbir garantisi olmayan lastik para sizin can sizin
25 -30 tl lastik başı farkla daha iyi markalara ulaşıyorsun Ayrıca uluslar arası normlarda hiçbir garantisi olmayan lastik para sizin can sizin
Herbalist06 Ana Kamp Mesajlar 26 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 17 Mar 2016 #24 Peki ben ne almalıyım hem gösterişli hemde performans açısından
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 17 Mar 2016 #25 Herbalist06' Alıntı: Peki ben ne almalıyım hem gösterişli hemde performans açısından Genişletmek için tıkla ... BF Goodrich Mud-Terrain Ko2. Gayet agresif, hem de hesaplı bence. Lassa LT/A'dan ucuz olduktan sonra bence bedava denebilir zaten.
Herbalist06' Alıntı: Peki ben ne almalıyım hem gösterişli hemde performans açısından Genişletmek için tıkla ... BF Goodrich Mud-Terrain Ko2. Gayet agresif, hem de hesaplı bence. Lassa LT/A'dan ucuz olduktan sonra bence bedava denebilir zaten.