Defender Le İlk Adımlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan otomak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,660
Ynt: Defender Le İlk Adımlar

Hocam kolay gelsin, direksiyonu sağa kaydırabildin mi ? Ya da kapıyı sola alabildin mi ya da , sol kolu koyacak bir yer yapabildin mi ?? Defender nedir yahuu ;D ;D

2008 yılında 10 yaşındaydım :D
Forumda Yeniyim Sayılır
Fazla bi bilgim arabayla ilgili onun için tel yazdım

otomak' Alıntı:
2008 yılında 10 yaşındaydım :D
Forumda Yeniyim Sayılır
Fazla bi bilgim arabayla ilgili onun için tel yazdım
genç yaşta uyarmak lazım , abim defender mafender aman ha aman sakın askerden her Türk gencine kullandırmak lazım yetişkinlikte hataya düşmesinler diye. Orduda ihale alım komisyonundan bir kişide oturmadı mı bunun direksiyonuna be kardeşim hiç mi düşünmediniz direksiyonu sola alırken kapıyı tam bir dizayn fiyaskosu

Uzmanlık Alanım Ranger Her Türlü Şeyinden Anlarım
Bu Arabayı Bu Halden O Hale Getirdik Binilmicek Bi Araba Oldugunu Anladım Zaten

72333_551587031532327_1552932303_n.jpg

527949_566167376740959_448269181_n.jpg

Abi umarım satmışsındır. Burada offroada heves eden arkadaşlara da uyarı da bulunmak zaten forumun başlıca amaçlarından biri yanlışsam düzeltin , ama arkadaşlara şunu da söylemek lazım gelir defender ya da şu bu jeep fark etmez en babası kalır arazide , Unimog kullanıcısıyım o da kalır, paletli tank da kalır kısacası on numara arazi aracı yoktur kötünün iyisi vardır ama defender da iyi değildir bee )))

orgasmatron' Alıntı:
Abi umarım satmışsındır. Burada offroada heves eden arkadaşlara da uyarı da bulunmak zaten forumun başlıca amaçlarından biri yanlışsam düzeltin , ama arkadaşlara şunu da söylemek lazım gelir defender ya da şu bu jeep fark etmez en babası kalır arazide , Unimog kullanıcısıyım o da kalır, paletli tank da kalır kısacası on numara arazi aracı yoktur kötünün iyisi vardır ama defender da iyi değildir bee )))
butun yazilarinda unimpg u ovuyosun kalan butun araclari bokluyosun.burdaki amac da burada offroada heves edenleri uyarmicaz.onlara yol gostericez soyle yapin boyle yapin dicez burdaki amac o,kimsenin yolunu kesmiycez en iyisi benim arabam demicez,sizin arabaniz gitmez demicez bunlar yanlis seyler bu sekilde bi yere varamazsiniz.

Tabi kardeş uyarım da senin gibi full time 4 çekiş cheeroke almasınlar, sanayiye git yer gök bozuk cheeroke, sende burada millete yediriyorsun arabam şöyle iyi böyle iyi diye araban beş kuruşluk arazi aracı değil onu da bil. Benim savım Offroad yapmak isteyen jeeple miple uğraşmasın parası yoksa gitsin traktör alsın ama jeep almasın bi cheeroke değil tümü patrolü land cruiserı pajerosu kaldı ki senin araç onların yaninda cim biçme motoru, sen desene kaç kez saplandın kaç kez traktör cağırdın Offroad yapıcaksan kamyon alicaksin kardeş git dakar izle az ufkun açılsın benin aracın en iyisi demedim ama senin aracın Off Road aracı değil bunu da egona yaz

orgasmatron' Alıntı:
Tabi kardeş uyarım da senin gibi full time 4 çekiş cheeroke almasınlar, sanayiye git yer gök bozuk cheeroke, sende burada millete yediriyorsun arabam şöyle iyi böyle iyi diye araban beş kuruşluk arazi aracı değil onu da bil. Benim savım Offroad yapmak isteyen jeeple miple uğraşmasın parası yoksa gitsin traktör alsın ama jeep almasın bi cheeroke değil tümü patrolü land cruiserı pajerosu kaldı ki senin araç onların yaninda cim biçme motoru, sen desene kaç kez saplandın kaç kez traktör cağırdın Offroad yapıcaksan kamyon alicaksin kardeş git dakar izle az ufkun açılsın benin aracın en iyisi demedim ama senin aracın Off Road aracı değil bunu da egona yaz
senle muhattap olucak degilim ya sadece izler izler durursun dakar videolarini asfaltta yokus assagi 100 yapar resmini cekersin :smiley: bende ego yok arabami ovmeye calismiyorum.jeepten baska 5 tane daha arabam var senin icin rahat olsun.benim seviyemde konusabilicegim tartisabilicegim biri degilsin hayirli gunler sana unimog..

Mermerci milletin taşını toprağını satıp burada beş arabam var diye usruk sıkıp muhatabım degilsin muhabbeti yapma. var. Benim de adıma kayıtlı yedi aracim var dur sayayım Korando om 662 mercedes motor 2.9 td , actyon sports , Hyundai Tucson , opel astra , Unimog 416 doka, Unimog 404 iki adet sana cevap olsun diye yazdım yoksa birisine birsey ispata cabam yok

Yanlis anlasilma olmasinda bu saydigin arabalari sadece 2 aracimi satar alirim sadece mermer degil mermerde milletin topragi degil parasini verip satin aliyoruz varsa sende bir ocak alicak bizdik senide bekleriz. aleminyum var insaat var dericilik var petrol istasyonumuz var.burda sidik yaristirmaya gerek yok.sen hakketen muhattabim degilmissin :smiley: baskasinin tokadini yemeyen kendininkini balyoz sanarmis modeli takilma diye soyledim ben.

Babana yat kalk dua et , parasını da verip satın almıyorsun devletin toprağını ruhsat alıyorsun sen ruhsat numaralarını yaz da bakalım migemden ruhsatı nasıl aldı, noterde kaç para gösterdi, kime ne uçurdu ağa baban

orgasmatron' Alıntı:
Babana yat kalk dua et , parasını da verip satın almıyorsun devletin toprağını ruhsat alıyorsun sen ruhsat numaralarını yaz da bakalım migemden ruhsatı nasıl aldı, noterde kaç para gösterdi, kime ne uçurdu ağa baban
hahaha :smiley:) ulasamadigin cigere mindar misali olmadi mi sence de ? Devletin topragini almiyorsun decletin sahisa sattigi topragi aliyorsun devlette bedavaya vermiyor bugun en ucuz mermer ocagi 3 milyon dolar icinde mermer cikti mi cikmadimi sansina cok bozukda olabilir cok iyide olabilir yuzde yuz ekmek yenseydi bu isten zaten devlet yapardi.bos konusmakta uzerine yok nerde bos laf var nerde muhalefet laf var sende zaten.daha fazla uzatmicam 7 arabanla hayirli gunler sana :smiley:

orgasmatron' Alıntı:
Mermerci milletin taşını toprağını satıp burada beş arabam var diye usruk sıkıp muhatabım degilsin muhabbeti yapma. var. Benim de adıma kayıtlı yedi aracim var dur sayayım Korando om 662 mercedes motor 2.9 td , actyon sports , Hyundai Tucson , opel astra , Unimog 416 doka, Unimog 404 iki adet sana cevap olsun diye yazdım yoksa birisine birsey ispata cabam yok
Biz forumda bilgimizi tecrubemizi bu ise olan sevgimizi saygimizi paylaşıyoruz. Forumda herkeste farklı farklı araçlar var herkes farklı gelir düzeyine sahip ama herkesin amacı aynı off road yapmak. Bende 9 binlik series var başkasında 100 binlik disco var. Ama payda aynı offroad yapmak. Eglenceni keyfini paylaşmak. Siz de bi kuyruk açısı bi hazimsizlik var ama burası bunun yeri değil
Saygilarimla
orgasmatron' Alıntı:

Saçma sapan boş konuşmaları kaale almaya değmez. Babamın lafı vardır:
" parası olanın karısı kızı sevinsin. "
Burada off road konuşuyoruz. Kimin ne iş yaptığı kimseyi enterese etmez.

Arkadaşlar,
lütfen "sevgi ve saygı" sınırlarını hatırlatmama izin verin .. Yazdıklarımız konusunda biraz daha dikkatli olabilir miyiz lütfen? herkese iyi günler dilerim, reha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR