defender merkezi kilit

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,012
Ynt: defender merkezi kilit

Rica ederim ne demek. Kabloyu torpidonun Altın'ın arka kısmından aşağıya, oradan sanzimanin yanından parlasın iç kısmından yüruterek. Orta konsoldan tekrar kapıya, oradanda arka kapı mentesesinden içeriye. Baya bir devrik cümle kurdum, anlaşılır oldumu bilmiyorum ;€

Etiketler

tahaozak' Alıntı:
Rica ederim ne demek. Kabloyu torpidonun Altın'ın arka kısmından aşağıya, oradan sanzimanin yanından parlasın iç kısmından yüruterek. Orta konsoldan tekrar kapıya, oradanda arka kapı mentesesinden içeriye. Baya bir devrik cümle kurdum, anlaşılır oldumu bilmiyorum ;€
arkaya gidişi anlamadım abi ya...

göktu' Alıntı:
arkaya gidişi anlamadım abi ya...

ılk resım arka kapıya gelen kablo benımkınde aynı sekılde de ezılme vs sorun olmadı ama zamanla kapı kılıtlerını ındırıp kaldıran motorların baglantı vıdaları gevsıyo arada bır sıkılması gerekıyo benım sol araka kapıda ıktıdarsızlık basladı ındırıyo ama kaldıramıyo :D allah korusun allahtan kılıt motoru ıkı vıdayla ısı halledebılıyoruz :smiley:

göktu' Alıntı:
peki bir soru daha;

3 anahtar taşımak yerine, anahtarları tek tipe çevirme şansımız veya böyle birşey yaptıran oldu mu hiç?

abı sanmıyorum tek tıpe dusecegını ben 2 anahtara dusurdum uzaktan kumandalı merkezı kılıtle teke dusmus oluyo zaten bagaj için 2. cıyı kullanıyorum cok pratik oluyo şiddetle tavsıye ederım

berk' Alıntı:
abı sanmıyorum tek tıpe dusecegını ben 2 anahtara dusurdum uzaktan kumandalı merkezı kılıtle teke dusmus oluyo zaten bagaj için 2. cıyı kullanıyorum cok pratik oluyo şiddetle tavsıye ederım
depo kapağı + kapılar + kontak anahtarı, 3 anahtar fazla ya:smiley:

Resimde belirmeye çalışacam bakalım başarılı olabilirmiyim :smiley: Sanayiye geçince kabloyu resimleyip koyarım.. Kırmızı yada pembe yolları izlenbilir.. böylelikle kablonun ezilme ihtimali ortadan kalkar..

vu_lr_defender_90_2007_diecast_IMGP3119dasd.jpg

untitled.şll.jpg

Rica ederim Göktuğ. Artık öyle olduki ustaların işini de ustalara biz tarif eder hale geldik malesef. Oto elektrikticisi,kaportacı,boyacı,döşemeci ... vs. bir land daha yapsam birçok işten anlayan sanatkar olacağım :D

göktu' Alıntı:
depo kapağı + kapılar + kontak anahtarı, 3 anahtar fazla ya:smiley:
arkadaşlar defendere uygun tekli anahtar seti var kapıların tamamını ve depoyu tek anahtarla açabilirsiniz ancak arka kapıya takılabiliyormu kesin bilmiyorum depo,iki ön kapı tek olabiliyor kayalar otoda vardı kapı şifre takımı diye isteye bilirsiniz kapı kollarını söküp şifre ile beraber değişiyor depo kapağıda aynı şekilde değişiyor değişim işi çok basit kolay gelsin

bugün merkezı kılıt katırıyorum kapılara, bi sorum olacak arkadaşklar iç tavan lambasını ve alarım sısıtemıne bağlanacak kapı muşürü aldım fakat araca takcak yer bulamadık tavan lambası ve ve alarım için kapılara muşür baglayan oldumu? bu arada unıversal tip 4 kapı otomatıklerı bızım aracara uymuyor reno 9 sıstemı en uygun olanı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri