sizin oralar ne tarz bir yer bilmem ama bizim buralarda diyorlar bildiğin üzere SUV'ler arazide de gidebilen asfalt araçlarıdır, %30-40 olması birşey değiştirmez,i sonuçta asfalt araçlarının giremeyeceği yerlere girebilmeleri yeterlidir
defender'ın yüksekliğini biliyorum, birkaç defa binme şansım oldu. defenderlar zaten deli, standartı bile yeterli. defender mı discovery mi diye sordum
Ynt: Defender mı, Discovery mi? Yardım istemekteyim.
Galiba Discovery alacak gibiyim. Çünkü asfaltta daha fazla dolaşıyorum. Off-road için Defender biçilmez kaftan bunu anladım ama bir Defender alıp, tam donanımlı bir hale getirdikten sonra şehir içi dolaşmak Defender'a saygısızlık olur gibi geliyor. Sonuçta alacağım aracı hem şehirde hem arazide kullanacağım için benim için en mantıklısı Discovery gibi görünüyor. Eğer şehir içi binek bir aracım olsaydı, kesinlikle ve kesinlikle, bir an bile düşünmeden Defender alırdım. Sizin binek aracınız mevcut ise, Defender alın ama her işe koşturacak bir araca ihtiyacınız varsa Discovery en mantıklısı gibi görünüyor.
Defender 2.5 dizel eski tip motor olduğu için şehir içinde 50-55 , arazide 55-60 rahat yakıyor. Ben tüplü araba kullanırım sorun olmaz diyorsan V8'den şaşma.Tüketim değerleri aynı.
Umut Bey, Discovery'ye yapacağım masraf çok fazla olmayacak, zira araç çoğunlukla şehiriçinde kullanılacak. O yüzden iki araç almak daha da masraf olacak. Bir de extra MTV ödeyecem
sizin oralar ne tarz bir yer bilmem ama bizim buralarda diyorlar bildiğin üzere SUV'ler arazide de gidebilen asfalt araçlarıdır, %30-40 olması birşey değiştirmez,i sonuçta asfalt araçlarının giremeyeceği yerlere girebilmeleri yeterlidir
defender'ın yüksekliğini biliyorum, birkaç defa binme şansım oldu. defenderlar zaten deli, standartı bile yeterli. defender mı discovery mi diye sordum
Umut Bey, Discovery'ye yapacağım masraf çok fazla olmayacak, zira araç çoğunlukla şehiriçinde kullanılacak. O yüzden iki araç almak daha da masraf olacak. Bir de extra MTV ödeyecem
Defender'ın şehiriçine gitmeyeceğini düşündüğüm için şu an gözüme kestirdim zaten birkaç tane TD5. Kısmetse birkaç ay içerisinde değiştirmeyi planlıyorum aracımı.
Quaxl' Alıntı:
Defender'ın şehiriçine gitmeyeceğini düşündüğüm için şu an gözüme kestirdim zaten birkaç tane TD5. Kısmetse birkaç ay içerisinde değiştirmeyi planlıyorum aracımı.